Zeer vriendelijk en oprecht.

Wij hadden via een autosite een mooie Fiat 500 gevonden bij van de Zande. Wezen kijken en uiterst vriendelijk ontvangen en een betrouwbare indruk opgedaan. Besloten om deze auto aan te kopen en op de dag van afleveren naar Esch getogen. Alweer allerhartelijkst ontvangen maar moesten door de grote drukte enige tijd wachten. Na alle noodzakelijke plichtplegingen de Fiat bekeken en die was om door een ringetje te halen. Wij hebben hem dan ook met een goed gevoel meegenomen. De reis naar huis verliep prima da auto doet het uitstekend. Wij zij dan ook zeer tevreden over de manier waarop Frans en zijn vrouw op een zeer persoonlijke manier omgaat met klanten.

mijn ervaring is prima!

mijn ervaring is prima!

Prima service!

Mijn auto ging kapot, werd super opgelost en leen auto kunnen gebruiken. Prima!!

goede service

Goed geholpen.

Betrouwbaar eerlijk en vakman

Betrouwbaar en probeert alles naar tevredenheid op te lossen bij een gebrek aan de auto na aan koop Komt afspraken na

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Klantvriendelijkheid en service schrijven ze hier met hoofdletters!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Tijdens APK werd geconstateerd dat de voorruit deels lis zat. Binnen een paar dagen wad een nieuwe ruit geregeld.

Zo vriendelijk hulpzaam

Nette service

Autoservice van de Zande is een eerlijke en correcte autogarage. Hebben goeie kennis, en doen alles netjes in overleg, denken mee, en jagen mensen niet onnodig op kosten. Ik heb al het vertrouwen in Frans (en andere collega’s) dat mijn auto in goede handen is als onze auto erheen moet!

Perfecte service !!!!!!!

Eindelijk hebben we die vogel zijn nek omgedraaid ;)

Mooi bedrijf

Ik ben al jaren klant en dat is niet voor niks. Doen wat ze beloven, en meer.

Prima bevallen

bus gehuurd om te verhuizen. Dik in orde. Goede afspraken en leuk contact.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Staan altijd voor ons klaar!

Probleempje met de auto even bellen, altijd vriendelijk, goed opgelost! Ook nog onze kapotte velg gemaakt super!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Eigenlijk niks, het is prima zo! Ook de koffie!

Helaas had ik binnen een paar maanden stukken met mijn auto. Dit is keurig en snel opgelost. Fijne service en hele vriendelijke mensen.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Wat een aardige en vriendelijke club!!

Altijd super vriendelijk en klantgericht, goede en juiste uitleg

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Topbedrijf én Topleiding (Frans en vrouw)

Altijd positief, vriendelijk en persoonlijk!!!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Geweldige service en perfecte bereikbaarheid

Met een probleem met mijn auto meteen terecht kunnen, geweldige service

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Auto gerepareerd in garantieperiode.Snel en vakkundig.Auto zelfs van binnen gezogen

geweldig

1 tel.. 1 bezoekje en proefrit waren er nodig om het vertrouwen in Auto service van de Zande te krijgen. Eerste indruk vriendelijk, eerlijk, vertrouwd en meedenkend. De afspraken die we maakten werden allemaal netjes na gekomen. Na besluit van aankoop werd alles in goed overleg netjes afgerond. Wij zijn erg tevreden over Team en Autoservice van de Zande en erg blij met de aankoop. Frans en Riane, bedankt voor de fijne kennismaking en het vertrouwen wat wij hebben gekregen top. ga zo door, veel succes!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? ga zo door!

Snelle service

Een snelle en goede service en communicatie

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Ervaren vriendelijke en kundige mensen die vertrouwen uitstralen

Goed advies en zakelijke deal met inruil en gratis leenauto, bij overstap naar kleinere comfortabele auto.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Zeer vriendelijk en begrip volle mensen

Vandaag een auto gekocht bij van de zande Zeer goed geholpen nemen de tijd voor de klant De auto is zeer goed afgeleverd nog boven verwachting dit bedrijf met deze vriendelijke mensen zou ik zeker bij iedereen aanraden Echt een top bedrijf

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Het is al perfect ga zo door

Onderhoudsbeurt was weer super snel geregeld

Ben zeer tevreden.

Geweldige topservice

Een heel fijne garage waar wij ons gelijk thuis voelden!! Wij kwamen voor een andere auto, en het was voor het eerst dat we het idee hadden dat er echt naar ons geluisterd werd, en niet van die verkooppraatjes. Alle afspraken komen ze netjes na, ook na de aankoop zijn wij perfect geholpen. Echt de service is meer dan een 10 waard!!!!!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Gewoon zo doorgaan!!! Daar bereiken jullie alles mee

De klant is hier echt koning

Wederom fantastisch geholpen. Frans en zijn team denken mee en zorgen telkens weer voor een passende oplossing voor mijn auto.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Helemaal niets