het gevoel krijgen bij een vertrouwde garage te zijn
Ik hoop veel plezier te krijgen van mijn nieuwe autootje. Heb veel vertrouwen in de service van dit bedrijf. Ik geloof dat ze staan voor wat ze beloven.
De koffie werd gezet en mijn koplamp etc. was weer snel in orde.
Fantastische service door meedenken, oplossen en zeer vriendelijke en persoonlijke benadering
Fijne garage waar je met een gerust hart een occasional kunt kopen.
Uit de oplossing voor het probleem blijkt het vakmanschap
Warm welkom, goede service en met een lekker gevoel een leuke auto gekocht.
een echt familie bedrijf met gevoel voor de klant
Wij zijn uitstekend geholpen
ter plekke direct geholpen met lekke band
Er worden goede afspraken gemaakt, reparaties worden tegen een goed tarief zeer correct en goed uitgevoerd. Prettige, informele en hele goede omgangsvormen met klanten. Kortom zeer goed garagebedrijf.
Goed en vriendelijk ontvangen en goede service
O
Goed aandacht voor de klant en vaak een stap voor.
Werd weer vlot (en - neem aan- technisch goed) geholpen. Duidelijke verantwoording van de uitvoeringen Auto keurig schoongemaakt na afloop Aanbod vervangend vervoer (geen gebruik van gemaakt, maar toch..)
n.v.t.
Goed geholpen
Een down to earth benadering met als doel een te vrede klant. Geen gladde verkoop praatjes maar denken in oplossingen en zeer service gericht. Een aanrader voor iedereen die geen stropdas zoekt maar vakkennis en openheid. Kregen bij ons eerste bezoek gelijk een leen auto mee omdat we door pech zonder auto zaten. Super!
Na het maken van een afspraak voor reparatie was de auto, zoals beloofd, na een half uurtje weer gereed. Perfect geregeld.
Fijne service en vriendelijk geholpen
Goede service, zeer vriendelijk en ze d3nken mwt je mee.
GOEDE SERVICE EN GOEDE PRIJS