Zodra er iets gedaan moet worden aan de auto dan wordt daar zsm op gereageerd en gerepareerd. Altijd vriendelijk.
Lieve mensen,topservice en jullie hebben meer gedaan dan normaal is Kan ze iedereen aanbevelen die een auto zoekt
Zelf huur ik altijd een auto bij dit fijne bedrijf! Het is erg pretiig, heel makkelijk en nooit iets aan de hand en voor een hele mooie prijs. Super aardige mensen ook dus ik raad het 100% aan!
Reparatie met een glimlach
Alles goed gegaan
prettige mensen.
Vriendelijke mensen met vakkundigheid.
prima garage
Vriendelijke mensen
Zeer vakkundige, behulpzame en vriendelijke garage
Na jaren weer een leuke auto gekocht bij frans, netjes geholpen en bedankt voor de rose strik die om de auto zat haha bedankt frans en rianne
zo snel als mogelijk geholpen, klantvriendelijk en prima service
Zeldzame goede service en eerlijke, betrouwbare mensen. Dankjewel weer Rianne en Frans.
Apk keuring,en alle bijkomende reparaties goed en netjes uitgevoerd. Auto netjes gestofzuigd,maar na thuiskomst eens in mijn kofferbak gekeken. Daar schrok ik toch echt van. Het leek wel of er een paar wilde zwijnen ingezeten hadden. Dat je daar bij het reservewiel moet zijn,dat snap ik,maar om het zo achter te laten,snap ik niet. En vantevoren mijn auto zelf gepoetst,zag er geweldig uit. Ik denk dat jullie er met water overheen gespoten hebben,dus daarna,leek de auto gemarmerd,van de opgedroogde waterdruppels. Óók jammer. Verder alles goed,zoals wij gewend zijn.
Vlot geholpen, goeie service , zeer klantvriendelijk
Zie de tekst hierboven
Vlak voor de vakantie de auto toch weer i kunnen plannen voor kleine servicebeurt en deze is weer uitstekend uitgevoerd. Frans, Rianne en team bedankt en allemaal een fijne vakantie gewenst.
Echt een fijne, betrouwbare vakgarage.
prettig
Zeer duidelijke communicatie. Duidelijke afspraken.
Auto had nodig: 2 nieuwe banden, groot onderhoud en APK. ‘s Morgens gebracht, einde middag klaar. Het was weer prima geregeld.
reparatie volgens afspraak en er wordt zelfs nog meer gedaan !
Mijn ervaring met dit bedrijf is niet100% maar 200% positief ,wat men beloofd wordt ook na gekomen.
Heldere uitleg