Goede garage met deskundig personeel die altijd willen helpen.
prima service
Erg vriendelijk, open en eerlijk (zeg het gewoon als hij het niet zeker weet en zoekt het op). We voelden ons gelijk op ons gemak. Alleen maar positief over Van de Zande.
goed,al 20 jaar bijna onafgebroken klant
zeer flexibel bedrijf. Helaas hebben ze het veel te druk, waardoor het een en ander wat chaotisch kan verlopen, maar de service maakt alles zeker de moeite waard.
Zeer deskundig, prettige persoonlijke contacten. Goede solide zakenman wat natuurlijk niet altijd in het voordeel van de klant is als het om het onderhandelen gaat :). Communicatie moet wellicht iets beter, vooral de terugkoppeling bij de lange reparatie tijden die ik door omstandigheden had. Blijft als het moeilijk wordt redelijk en probeert je niet met smoesjes af te scheppen. Ik vind het weleens duur maar dat kan ook aan mij liggen ...
Zeer tevreden. gezien mijn score zijn er verbeter punten die ik indien gewenst graag nader wil toelichten. Kort samengevat, fijne garage en fijne mensen.
Bij mijn laatste bezoek ging alles vlot. Als er een klein iets aan de auto moet gebeuren door Frans, dan duurt het regelmatig heel erg lang doordat hij heel veel tussendoor aan de telefoon is. Voor de telefonerende klant komt dit zeer klantvrienlijk over maar voor de wachtende klant niet. (Ik ben mogelijk ook wel ongeduldig?) Zaken die hieronder niet van toepassing zijn heb ik de laagste score gegeven.
Het voordeel bij van de zande is de flexibele openingstijden (ook in de avonduren) en de persoonlijke benadering, maar dat is volgens mij ook vaak de rede waardoor afgesproken tijden van reparatie vaak niet nagekomen wordt en het daarom meestal later is dan de afgesproken tijd.
wel vriendelijk maar helaas te duur. Alles kost geld
Onlangs een auto gekocht na al enige jaren contact te hebben gehad. Keuze voor dit bedrijf is bepaald door de service, flexibiliteit en persoonlijke aandacht door alle betrokken mensen.
Goed, gezellig, veel routine en super gemotiveerd, deskundig en vriendeiljk personeel.
Prima, afspraken zijn nagekomen. Goede afhandeling.
Uitermate goed, flexibel. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Nette \"ouderwetse\" service zoals je die zelden meer ergens aantreft!