Ik zocht last minute een garage om mankementen op te lossen en zo mijn auto door de keuring te krijgen. Al was ik er nog geen klant: Van der Zande stond voor me klaar. De monteur verzekerde me dat het goed zou komen en ik kreeg een leenfiets mee. Een paar uur later was mijn auto door de keuring zonder grote extra kosten want die waren volgens de monteurs niet nodig. 100% vertrouwen ook voor een volgende keer. Ik ga hier blijven
nvt
Niks mis mee zeer behulpzaam Zeer tevreden
Vriendelijke mensen man en vrouw en ze vertrouwen je blindelings
zo hoort men met klanten om te gaan!!
Een garage waar je eerlijk en als mens behandeld wordt met uitstekend personeel en ze nemen de tijd voor je.
Supperklantvriendelijk, professionele garage, die staan voor kwaliteit en goede service. Frans en Rianne en medewerkers hebben passie voor hun vak!
Geweldig geholpen voor een goede prijs
zeer goede service en klantvriendelijk.
Goede service, kwaliteit en kennis.
We hebben daar een Peugeot 208 gekocht, en hij moest nog even terug voor puntjes op de i. Frans heeft woord gehouden en netjes opgelost.
Gisteren onze tweede auto hier gekocht. Goede service, eerlijke prijzen en recht door zee.
Staan altijd meteen voor je klaar.
Vriendelijke eigenaren die goed kunnen luisteren en je helpen. Gemoedelijke sfeer en een groot assortiment auto’s. Mijn mooiste auto daar gekocht.
zeer prettig en vertrouwd
Wederom fijn zaken gedaan in een prettige sfeer met daarbij optimale service.
Vriendelijk en netjes.
Top service
Ik waardeer zeer de snelle, accurate en zeer deskundige reparatie van zowel eigenaar als personeel (Rudi) van Garage Van de Zande in Esch. Vervangend vervoer tijdens de reparatie was zeer welkom. Ik kan weer prima rijden in mijn Land Cruiser!
Mijn auto maakte een piepend geluid. Gebeld en ik kon langskomen. Ter plekke kunnen oplossen. Ze verstaan hun vak, altijd vriendelijk en meedenkend. Mijn APK laat ik hier ook doen en als de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, weet ik ze ook te vinden. Bedankt voor jullie vriendelijke en kundige service! Hartelijke groet, Jenny. P.S. het bedrijf waar ik werk, heeft bussen die ook regelmatig bij jullie komen.
Goede service en goede monteurs en veel vriendelijkheid en snel geholpen.
Voelt meteen vertrouwd als je met hen in gesprek gaat. Een open en eerlijke sfeer en uiterst netjes geholpen. Ik heb met plezier en vertrouwen mijn auto gekocht bij van de Zande. Echt een aanrader!
De service is echt top!
prima ontvangst, gastvrij, meedenkend. goed en fijn personeel, duidelijke uitleg wat er vervangen moet worden en waarom. Frans en Rian en het Team van de Zande ga zo door! groetjes en tot de volgende keer.