Prettige rij-instructeur, alles goed behandeld en toch altijd geprobeerd zo veel mogelijk vaart in de lessen te houden.
Fijn. Hele fijne rustige rijlessen waar je ook echt wat aan hebt!
Voor alle rijervaring groot of klein bij Blad moet je zijn
Zeer gemotiveerde meedenkende groep mensen. Duidelijke antwoorden op vragen zeer behulpzaam in het meedenken. Ook de instructeur was rustig en duidelijk.
Goede ervaring. Simpele, duidelijke structuur. Handig opgezet met een student die de vorige naar huis brengt. Enigszins jammer dat de auto\'s alleen op zuid konden maar dat was geen groot probleem, sinds de ophaalplek erg flexibel was. Leuke instructeur, al was hij meestal meer gefocusd op wat beter kon (en niet zo zeer wat al goed ging). Ook behoorlijk lekkere chocomelk.
Leuke gezellige rijlessen en cursussen gehad. prijs/kwaliteit kan ik niet over oordelen aangezien mijn opleiding betaald is door me baas.
In twee woorden: hartstikke goed!
Fijne rijopleiding met deskundige begeleiding. Flexibele lesuren en mogelijkheid tot lessen in de avond zijn een groet pre.
Het zijn hele fijne mensen heel gezellig altijd een goeie sfeer Persoonlijk heb ik er rijlessen voor rijbewijs C gevolgd en in de planning CE Adr cursus en théorie lessen alle theorie examen In één keer gehaald Erg tevreden met de rijschool Mvg Jeroen
Super fijne en goeie lessen gehad!
Goede rijschool, leuke en leerzame lessen gehad met rijinstructeur Anja heeft me goed met duidelijke stappen naar het examen geholpen, als u kiest voor blad is anja zeker een aanrader!!
Erg fijne rijschool met veel plezier gelest
Een zeer nette en goede rijschool
Heb een hele goeie ervaring gehad
Super rijschool, heb nu mijn c,ce,d en de gehaald bij blad!
Supper goed