Super ervaring gehad bij Rijschool Blad met Anja! Voelde mij zeer veilig en gewaardeerd. Altijd in voor een goed gesprek, maar ook vaak voor een geintje! Toen ik mijn rijbewijs na een periode van een jaar haalde vond ik het best jammer dat ik daardoor de tijden met Anja niet meer zou hebben! Mede dankzij het vertrouwen van Anja in mij, heb ik het hele proces aangedurfd en ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Top!
Top bedrijf raad iedereen hierbij om je taxi caffeurkaart te halen
hele goede rijschool. heb met plezier gelest!!!!
goed bedrijf aardige mensen goede opleiding niet duur
Voor een particulier is het nogal prijzig als aanvulling op een beperkte taxipas (naar een volledige)
Top rijschool.
Goede instructeur, waardoor ik zelfverzekerd het examen in ging.
Prettige rij-instructeur, alles goed behandeld en toch altijd geprobeerd zo veel mogelijk vaart in de lessen te houden.
Fijn. Hele fijne rustige rijlessen waar je ook echt wat aan hebt!
Voor alle rijervaring groot of klein bij Blad moet je zijn
Zeer gemotiveerde meedenkende groep mensen. Duidelijke antwoorden op vragen zeer behulpzaam in het meedenken. Ook de instructeur was rustig en duidelijk.
Goede ervaring. Simpele, duidelijke structuur. Handig opgezet met een student die de vorige naar huis brengt. Enigszins jammer dat de auto\'s alleen op zuid konden maar dat was geen groot probleem, sinds de ophaalplek erg flexibel was. Leuke instructeur, al was hij meestal meer gefocusd op wat beter kon (en niet zo zeer wat al goed ging). Ook behoorlijk lekkere chocomelk.
Leuke gezellige rijlessen en cursussen gehad. prijs/kwaliteit kan ik niet over oordelen aangezien mijn opleiding betaald is door me baas.
In twee woorden: hartstikke goed!