Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfInzake de \'reparatie \' van de airco, die vorig jr 1 maand na de garantie-termijn stuk ging en ik nauwelijks km\'s op de teller had staan. Eerst bijgevuld in aug 2017 met fluor. In april 2018 werkte de airco niet meer, opnieuw bijgevuld, nu echt met fluor. 6 wk later deed airco het niet meer maar mocht 2 wk wachten op een afspraak. Maar het lek was gevonden en ik mocht voor een pittig bedrag deze reparatie inplannen, 2 weken later weer. En dan kreeg ik zelfs nog 20% factuurkorting. \r\nIk heb mijn airco uiteindelijk enkele dagen later kunnen laten repareren bij een plaatselijke garagebedrijf voor ruim €120 minder. \r\nSpijtig, maar Zeeuw heeft voor mij wel afgedaan.
Bernadette Kannekens
, Klundert
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfKorte lijnen met aardige vakbekwame mensen
G Damen
, Nieuwerkerk aan den IJssel
voldoende, een redelijke ervaring
PeJe Kuurstra
, Spijkenisse
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBetrokken en erg klantvriendelijk; geen moeite is te veel.
Hans Rombouts
, Halsteren
h vaqn der roest
, Dordrecht
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfZeer plezierige garage. Ook vervangend vervoer is fantastisch geregeld.
Arjan de Liefde
, Poortugaal
Gerard Huigsloot
, BARENDRECHT
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfprima service, ik had een aantal punten en hier is netjes naar gekeken.
R Lommers
, zwijndrecht
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfgoede diagnosestelling; prettig contact; goed advies; werkzaamheden naar behoren verricht.\r\n\r\noverigens zal ik niet de enquete van de importeur invullen; duurt me allemaal te lang.
Pim Middelraad
, Zwijndrecht
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBijzonder goed, klant vriendelijk
P Verbaas
, Poortugaal
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfBeste vrienden Zeeuw,\r\nIk heb nu ruim een half jaar een tweede hands auto die ik bij Zeeuw heb aangeschaft.\r\nZoals ik uit ervaring weet blijft het een auto met veel techniek aan board.\r\nEn het is een ander merk dan jullie voeren.\r\nDus ik heb wat start perikelen gehad en moest daarvoor terug naar de garage om dit te laten herstellen.\r\nAangezien ik niet om de hoek woon is het een hele tour om de auto bij u te krijgen.\r\nDe problemen die ik aangaf werden niet geconstateerd!\r\nDat kan natuurlijk omdat het een klacht was die zich niet altijd voordeed. Zeeuw had bij aankoop al gezegd dat ik eventueel bij een garage bij mij in de buurt de auto kon aanbieden en dat Zeeuw dan de kosten voor hun rekening zou nemen.\r\nZo gezegd zo gedaan.\r\nZelfs de merkgarage had er duidelijk moeite mee!!!!!\r\nUiteindelijk na meerdere malen, is het nu opgelost \r\nen dat allemaal in samenwerking met Zeeuw Automotive.\r\nNu de auto buiten de garantie is wordt ik nog steeds keurig geholpen, en is Zeeuw ontzettend begaan met de klant. Echt een bedrijf wat ik aan ieder zou aanbevelen.
Reden bezoekAndere reden
Jan Antink
, Oosterbeek
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPrima bedrijf. Klantvriendelijk. Goede service.
Martin Van Aken
, Hellevoetsluis
Marjan van Wensen
, H.I.Ambacht
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPrima
Peter Versteeg
, Hazerswoude Dorp
DeskundigheidN.v.t.
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfTot op heden vind ik garage de Zeeuw als de beste die ik in meer dan 60 jaar heb gehad. Van techniek heb in weinig verstand dus daar kan ik geen oordeel over geven. Maar de omgang van jullie personeel met de klant is geweldig. Ze zijn in staat op een héél fijne manier je een technisch probleem uit te leggen zodat je weet waar het over gaat. Prima mensen hoor.\r\n
Lammert J.A. Duthler
, Dordrecht
Ron Van Pelt
, Zwijndrecht
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfErg goede vriendelijke meedenkende ervaringen met Zeeuw
Sandra Visser
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfHet ging om een terugroepactie.\r\nDe monteur heeft zorgvuldig bekeken of mogelijkerwijze onderdelen vervangen moesten worden.
Reden bezoekAndere reden
H.J.V. Willemsen
, Zuid-Beijerland
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfPositief, de eerste garage waarbij ik niet het gevoel heb dat er maar wat gedaan wordt zonder dat het nodig is.
Mirjana Glavas
, Papendrecht
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfServicegerecht, transparant, goede kwaliteit-prijs verhouding, professioneel.
anoniem
Erik de Winkel
, Zuidland
Prijs/kwaliteitN.v.t.
anoniem
Prijs/kwaliteit
Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfGoede service, vriendelijk en professionele adviesvaardige medewerkers met oog voor behoefte van de klant