Goed ontvangen en proefrit met de auto heel leuk. We mochten langere tijd wegblijven. Geeft vertrouwen.
Goede ontvangst kon blijven wachten en de koffie stond klaar. Mdw in de verkoop hebben helaas niet begroet.
Goed behandeld en.lekkere koffie
Verkoper begreep de “emotie” om een auto terug in perfecte staat te krijgen, heeft daarbij de relaties goed weten samen te werken tot het eindresultaat
Ik werd getroffen door de kennis en het enthousiasme van Dennis Stam. Zeer bereidwillig en volgens mij ook een fan van Alfa Romeo.
Heel fijn geholpen zoals altijd!
Zeer betrouwbaar
Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering alle contacten als zeer aardig bevonden. Een week na de aflevering ook nog contact hoe de auto beviel: nog niet eerder meegemaakt
Ik zou ze ten zeerste aanbevelen. Er wordt geluisterd en gehandeld naar behoefte van de klant. Er wordt altijd gezocht naar oplossingen en ze zijn zeer klantvriendelijk.
De ontvangst, de voorstellen, de tijd die er voor ons genomen is en de mogelijkheid voor proefritjes waren voortreffelijk. Ook de afhandeling van een kleine beschadiging op onze definitieve keuze en de snelheid van de oplevering was ook prima.
Mijn onderhoudsafspraak stond niet goed in het systeem, waardoor er verwarring was. Uiteindelijk netjes opgelost.
Heldere en duidelijke uitleg bij aanschaf en aflevering vande auto. Uiterst vriendelijke benadering door de verkoper.
Goede uitleg bij het ophalen van de auto Zeer vakkundig advies en service gericht. Betrouwbaar adres.
De verkoper ( Dennis ) is niet het type gladjakker die voor het snelle geld gaat. Deze gozert wil jouw een goed product verkopen, waar hij zelf achter staat. Hij neemt de tijd om je vragen te beantwoorden, en legt alles goed uit. Al het papierwerk werd snel en correct geregeld. De auto werd schoon en keurig volgens afspraak aangeboden. Leuk presentje!! Prijs-kwaliteit een hele dikke 10. Dit bedrijf zou ik bij familie en vrienden zeker aanbevelen. Ja
Zeer fijne autodealer.
Paar weken geleden mijn nieuwe giulia JTD opgehaald, aankoop en aflevering waren helemaal top geregeld keurig geholpen door Pieter. Zeeuw is een bedrijf met gevoel en passie voor de Italiaanse auto fanaten ik kijk al weer uit om mijn volgende auto hier weer nieuw te kopen :)
Defect aan ruitensproeier onderdeel werd gelijk besteld uur later mocht ik terugkomen. Wat n service ze zijn er niet alleen als je koopt maar ook met service beurten of mankementen aan je auto. Een aanrader de dealer. Gelukkig is de Wimoca mentaliteit daar niet veranderd.
Netjes en correcte behandeling
Voor de 3de keer een auto aangeschaft bij Pieter! Top service, snel geregeld!
Alles altijd goed geregeld, voor de 2de x mijn autootje bij hun gekocht... TOP services
Denken mee met de klant niets is te veel
Netjes en snel geholpen
Prima service van Jan Peter. Door Corona heeft het even gestuurd. Maar dat mocht de pret niet drukken. Door de prettige, klantvriendelijke en vakkundige ervaring hebben we vrienden van ons de Zeeuw aanbeveeld. Zij hebben inmiddels ook een auto gekocht.
Ben prima tevreden over jullie. Goede service en vriendelijk personeel.
Leuk, vriendelijk en spontaan contact. In een heel ongedwongen sfeer.