Beschrijf de ervaringen met dit bedrijfuitstekende ontvangst en plezierige benadering door nog jonge, maar zeer serieus overkomende verkoper\r\n\r\njammer dat deze jongeman op het moment dat de werkelijke onderhandeling begon letterlijk en figuurlijk aan de kant gezet werd \r\n\r\ntijdens de verdere onderhandeling werd door de betreffende verkoper onze inruilauto ter discussie gezet (het zou niet de kleur zijn en dat soort opmerkingen) ... oei, ik ben geen verkoper, maar al zou ik dit al denken dan zou ik het zeker niet melden\r\n\r\ner zijn redenen genoeg om te verzinnen waarom een inruiler minder waard zou zijn dan gedacht door de eigenaar\r\n\r\nwees gewoon straight en zeg: ik kan u dit en dit bieden, meer zit er niet in .... maar verzuip niet in gedraai en kulargumentatie\r\n\r\nverdere behandeling correct hoor (ook van onze kant naar mijn mening)\r\n\r\ntip: geef uw jongste verkoper (na de natuurlijk noodzakelijke feedback met de ervaren oude rot) de kans om zelf de zaak af te ronden ... wat er nu gebeurt is het afbreken van de zelfwaarde van deze jongeman en dat is in onze optiek absoluut een foute zet\r\n\r\nde beoordeling van uw jongste bediende zou voor ons een hoge score krijgen ... de beoordeling van uw ervaren verkoper juist een lage\r\n\r\nde balkjes zetten we dus maar middenin\r\n\r\n