Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Op 12-12-2017 heb ik de auto opgehaald met wielen van 18, oorspronkelijk waren ze 19 die ik niet leuk vond. De auto heeft op bijna elke snelheid ongewone trillingen. Ik belde met de verkoper die me uitnodigde voor een controle bij je specialist. De specialist keek naar de wielen en nam een lange proefrit. zijn oordeel is dat alles in orde is en de ongewone trillingen worden veroorzaakt door het nieuwe profiel van de banden en dat het na een paar kilometer zal verdwijnen.\r\nIk was niet al te overtuigd en nam de auto van een ander bedrijf om een second opinion te krijgen. Tot mijn grote verbazing vertellen ze me dat de wielen en banden niet nieuw zijn en dat de diepte van het profiel niet groter is dan 5,5 mm. wanneer een nieuwe band tussen 7,5 en 8 mm moet hebben. Ik heb de verkoper gebeld die denkt dat ze per vergissing in de werkplaats waarschijnlijk andere wielen hebben gemonteerd en dat hij nieuwe banden zal leveren.\r\nOp dinsdag 19-12-2017, in de vroege ochtend, monteerden ze de nieuwe velgen met nieuwe banden en zorgden ervoor dat ze zorgvuldig gebalanceerd zijn. Na enkele kilometers testen, gaat een waarschuwingslampje van de onjuiste bandenspanning branden. Keer terug naar uw werkplaats en herstel het licht met behulp van de computer. Ik ga weg omdat ik geen tijd meer beschikbaar heb, maar het kompas trilt nog bij alle snelheden zelfs meer dan voorheen.\r\n