Ik ben hartelijk ontvangen en de verkoper kon zeer veel over de auto vertellen terwijl het niet om een dealer gaat. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om de snufjes uit te leggen. We konden buiten sluitingstijd zelf een proefrit maken. Kortom zeer enthousiast.
In het verleden wel eens gehoord van dit bedrijf. Via autotrack het model/type auto zien staan. Even wezen kijken, kreeg een goede indruk van dit bedrijf. Omdat ze vrij eerlijk, open, vriendelijk doch niet opdringend zijn, gaf dit een goed gevoel. De verkoper Peter nam alle tijd om alles uit te leggen en uiteraard te verkopen, daarna ook vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Zelfs na sluitingstijd en op hun vrije dag staan ze voor je klaar.
Erg vriendelijk geholpen! Nette service waarbij er goed wordt meegedacht met de klant. Zeker een aanrader!
Sinds ik in 2009 mijn eerste auto heb gekocht bij autobedrijf Theo Klaassen is in de periode tot nu een vertrouwensband opgebouwd waardoor ik in de periode 2009 tot nu drie auto\'s daar heb gekocht. Dit vooral door de service maar ook de gedeelde autopassie met de eigenaar. Je bent altijd welkom, geen verkooppraatjes, maar een eerlijk verhaal en service.
Wij zijn op een zeer correcte manier behandeld,bij het aankopen van een auto Bij het afleveren stond er een mooi boeket bloemen voor mijn vrouw klaar.
Vriendelijke ontvangst, kundige en eerlijke behandeling. Prettig zaken doen.
Zeer tevreden over service en advies met betrekking tot aankoop.
Nette zaak met nette auto\'s en straalt vertrouwen uit. Correct en leuk geholpen door enthousiast team zonder overdreven gedoe. Wilde de onderkant van de auto ook nog even bekijken en was geen probleem. Kon de auto na de aankoop ook een half uur na sluitingstijd ophalen doordat ik daar niet eerder kon zijn, wat geen punt was waarbij de verkoper mij zelfs bij het station opgehaald heeft. Heb een goede en zeer prettige indruk overgehouden en zou daar zonder twijfel ook mijn 12e auto kopen als deze daar toevallig zou staan. Een bezoek aan hun showroom is zeker de moeite waard !
helemaal prima! hoge servicegraad en ook heel daadkrachtig en snel!
Uitstekend! Al een tijd op zoek naar een mooie Z4. Hier gevonden, prima service en geen opdringerig gedoe. Alle kleine punten werden bij aflevering netjes afgehandeld. Kortom, zeer tevreden!
Uiterst plezierig, zakelijk en vooral vriendschappelijke onderhandelingen. De presentatie van de aflevering is zeer origineel en zeker voor herhaling vatbaar!
Voor de eerste keer een auto daar gekocht, prettig zaken doen met de eigenaar en de verkoper. Keurige showroom. Dik tevreden.
Mijn ervaring is zeer positief. Ik werd netjes behandeld, ook de nazorg was prima!
tweedehandse auto gekocht, prima verlopen. niets was teveel.
Theo Klaassen
Zeer goede ervaring! Eerlijk advies, deskundig, betrouwbaar, correct en kwalitateit.
Via autotrack een Jeep Patriot gezien bij Theo Klaasen. Prettig ontvangen in de showroom, we kregen alle papieren en rapporten ter inzage. Een week later nog een keer de auto bekeken en een afspraak gemaakt voor en proefrit. De wens om de auto ook op de brug te zien, was geen enkel probleem. Naar onze mening een goed en eerlijk bedrijf. Met een goed gevoel de auto gekocht. Enig minpuntje, op de thuisreis, 170 km., ging even voorbij Amersfoort het benzinelampje branden. Verder erg tevreden.
Ik ben er netjes en klantvriendelijk geholpen.
Prettige ontvangst, geen drammerigheid. Goed gesprek en onderhandeling. Zeer deskundig en heb met dhr. Klaassen de onderhoudshistorie van de inmiddels aangeschafte auto volledig doorgenomen. Uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Echt top !!!