Nette ontvangst met koffie en duidelijke informatie over de auto. Na proefrit samen beoordeling over de auto en auto aangekocht en de dag erna opgehaald. Auto was netjes voorzien van alle vloeistoffen. Nette en erg duidelijke verkoper ja ze bestaan nog. Autobedrijf heeft een nette en professionele uitstraling. Veel succes in de toekomst. Fam Peters.
Een gebruikte auto gekocht, geen opdringerigheid maar gewoon de klant benaderen wanneer het nodig is en de informatie geven waar de klant om vraagt, eerlijkheid en verstand van zaken.Top
Theo Klaasen B.V. Denk met de klant mee. Samen op zoek gegaan naar een auto die wij op het oog hadden. De klant is koning. Er heerst een prettige sfeer. Klaassen denkt in oplossingen. We zijn een zeer tevreden klant en hopen dit nog jaren te zijn.
Alweer de zoveelste auto van autobedrijf Theo Klaassen. De vertrouwde service en dezelfde glimlach toen we weer wegreden. Top bedrijf, prima verzorgd, heerlijke vers gezette koffie in een stenen kopje met schotel, ongedwongen rustige gezellige sfeer. Echt een aanrader
Bijzonder vriendelijke en terzakekundige service. Fijn om hier een auto te kopen.
Toe zijnde aan een andere auto hier en daar gaan kijken maar niet écht kunnen vinden wat we zochten. Via bekenden op de website van Theo Klaassen terecht gekomen. Iets leuks gezien waar we wel wat vragen over hadden. We wonen in Zuid-Limburg dus alvorens we die kant op zijn gereden eerst telefonisch contact opgenomen. Jacques Klaassen gaf deskundig antwoord op al onze vragen en gaf duidelijk aan wat we konden verwachten als we ter plaatste zouden komen kijken. Kortom, het voelde goed! Op 6-12 zijn we naar Malden gereden en de auto stond binnen. Onze eerste indruk was: DAAR STAAT PRECIES WAT WE VERWACHT HADDEN Na een kop koffie en een onderhoudend gesprek zijn we kort gaan rijden met de auto en alles klopte. Na de proefrit hebben we niet erg lang hoeven nadenken. We kregen weer een lekker kopje koffie aangeboden en er werd ons meer dan voldoende tijd en gelegenheid gegeven om nog even samen te overleggen. Dit alles kwam dusdanig betrouwbaar op ons over dat we gelijk alle papieren in orde hebben laten maken, betaald hebben en MET de auto naar het zuiden zijn terug gereden. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en service-gerichtheid bestaat dus schijnbaar toch nog in de wereld van de gebruikte auto\'s!
Mijn zoveelste auto bij Theo Klaassen gekocht. Bij Jacques Klaassen vind je geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is zo groot dat ik mijn laatste aangekochte auto een Audi A6 al heb betaald zonder dat ik al een vrijwaringsbewijs heb voor mijn ingeruilde auto. Top bedrijf!!!!!!
Via internet de auto gevonden die ik zocht bij Autobedrijf Theo Klaassen. Bij het bezoek een uitgebreide uitleg gehad over de aantoonbare historie van de beoogde auto, en een proefrit gemaakt. In goed overleg de inruilprijs bepaald van mijn niet meer makkelijk verhandelbare A8, met hoge km stand. Dit alles met een professionele en correcte benadering. Een aantal dagen erna de beslissing genomen, en tot aankoop overgegaan. Dhr Jacques Klaasen heeft er voor gezorgd dat de auto afgeleverd werd zoals besproken, met alle tijd voor duidelijke uitleg en afhandeling. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop ik als klant behandelt ben bij Autobedrijf Theo Klaassen.
Zeer vriendelijk. Met veel deskundigheid over de gekochte auto.
Ik ben zeer te spreken over de uitgebreide en lange wijze waarop aandacht is geschonken aan alle tekst en uitleg geven over de door mij aangeschafte BMW. Bovendien is deze keurig afgeleverd, in zeer goede staat en alle nodige bijzaken zijn tiptop verzorgd! Een grote pluim voor de super klantvriendelijke benadering, de passie voor auto\'s is bij dit bedrijf te vinden!
Bijzonder prettig en klantgericht.
goede en prettige communicatie ,
prettig
Prettige ontvangst, adequaat advies, nette afhandeling en goede service.
Na \'n total loss heeft autobedrijf Klaassen in no time een vergelijkbare auto voor me gevonden. Prima communicatie, goed meegedacht en zeer deskundig. Ik ben al jaren klant vanwege betrouwbaarheid en klantgerichtheid!
Wat een geweldige klantervaring! van het begin tot het einde. Nog nooit eerder heb ik met zoveel plezier een auto aangeschaft. Met passie vertellen over een auto, kennis van de auto, oprecht geïnteresseerd in de klant en haar wens. Om het vervolgens af te ronden tot een deal welke een ieder past. Met als kers op de taart een perfecte aflevering! een aanrader voor een ieder.
Erg goed geholpen beide keren dat ik een auto gekocht heb.Verder altijd een goede service gehad.
Fijn autobedrijf met persoonlijke aandacht en waar goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Mooie Audi A1 gekocht!
Prima, goede auto (X3) voor een redelijke prijs. Aardige keurige mensen.
Keurig net bedrijf die de gemaakte afspraken keurig na komt. Je word er vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Kortom een aanrader.
zeer betrouwbaar, eerlijk en deskundig bedrijf. we werden ontzettend goed voorgelicht door Jac. en Peter, vriendelijk en niet opdringerig.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben met alles rondom de aankoop van mijn nieuwe (gebruikte) BMW 750i. De communicatie, service, eerlijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit waren allemaal uitstekend. Alle afspraken zijn ruimschoots nagekomen. Mijn grote dank gaat uit naar Jacques Klaassen en ook naar Peter voor hun goede service. Een regelrechte aanrader dit bedrijf!
zeer prettig, eerlijk bedrijf heb al wat auto,s gekocht daar wordt perfect geholpen door vakmensen, mensen die tijd voor je nemen echt top,,
Je wordt hier heel goed te woord gestaan, vriendelijk en niet opdringerig. fijn bedrijf, goed geholpen door Jacques