prima service, klantvriendelijke benadering!
prima, reële deskundige uitlleg, prima prijs kwaliteit verhouding
We zijn circa 2 jaar geleden overgestapt naar dit bedrijf en we hebben alleen maar goede ervaringen. De afspraken worden nagekomen en bij kleine dingetjes of vragen tussendoor wordt er niets in rekening gebracht. Als ze erg druk zijn wordt dat aangegeven, maar er wordt dan toch snel even tussendoor een oplossing gezocht voor het probleem. In onze ogen zijn ze eerlijk en duidelijk in hun gedrag en dat is iets wat wij erg waarderen. Als de kosten erg hoog worden wordt er eerst contact opgenomen en pas na onderling overleg wordt de reparatie uitgevoerd.
Mijn auto is jaren in onderhoud geweest bij dit bedrijf. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en het bedrijf verleend snelle sevice. Nu heb ik een nieuwe auto gekocht en ook daar ben ik fijn bij geholpen en bij het afhalen werd er ruim tijd genomen om alles uit te leggen
Ik kom natuurlijk liever niet in de garage voor reparaties, maar als ik bij Aaltink kom dan wordt ik altijd vriendelijk ontvangen, alle personeel is heel vriendelijk. Als er iets gedaan moet worden aan de auto krijg ik altijd vooraf netjes uitgelegd wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten. Ik vind het een prettige zaak, waarschijnlijk wordt daar de volgende auto ook gekocht, ondanks dat het een stuk rijden is van Hoogeveen naar Nijverdal.
zeer goed duidelijke factuur uitleg en auto gewassen terug super
Fijn bedrijf waar je erg klantvriendelijk behandeld wordt.