goede inruil auto goed geholpen en niet opdringerig
Auto gekocht bij hun, vriendelijk, duidelijk en snelle reacties op vragen. Alles naar tevredenheid geregeld. Let wel dit is tot op heden mijn enige ervaring met hun.
Prettige ervaring voor de 1e jaarlijkse controle van de auto. Goede ontvangst, vragen naar bijzonderheden bij de auto. Kop koffie met de krant werd er aangeboden. Verdere belangstelling bij eigen auto werd tijdens de controle netjes op de vragen beantwoord. En na de controle is de auto ook nog gewassen. De prijs van het geheel is me nog niet bekend omdat de dame van de administratie vakantie had dus deze rekening komt nog ??
Klantgericht en klantvriendelijk
Als je in Alkmaar woont en je auto in Nijverdal naar de garage brengt dan hoef je verder niets te melden. Helemaal super.
Wij zijn zeer tevreden over Auto Aaltink. De medewerker van de werkplaatsreceptie is altijd even behulpzaam. Dat is altijd een fijne binnenkomst. Verder worden we er altijd heel goed geholpen.
Correct en klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend met de klant, Het is over het algemeen vrij prijzig maar de goede service staat daar tegenover.
Prettige zaak met goede voorwaarden.
wij zijn zeer vriendelijk en deskundig ontvangen
vriendelijk ontvngst, deskundige mensen super goede service, nemen alle tijd om je te adviserene
Prettige sfeer, goed advies en verkoop en zeer goede aflevering
Goed advies,niet opdringerig. goed gevoel over. Groeten Willy (een trotse Spark bezitter!)
prima servicegericht en flexibel bedrijf
Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik binnen een dag een mailtje terug. Daarin stond duidelijk wanneer ik de auto kon brengen en tevens stond er in welke leenauto ik mee zou krijgen. Echt Klasse. Daarnaast kreeg netjes een telefoontje, dat er nieuwe banden op moesten en ook een telefoontje toen de auto weer klaar was. Ben dan ook zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het bedrijf.
Duidelijke afspraken, goede ontvangst. Monteurs hebben op vele vragen direct een duidelijk antwoord. Dus zeer positieve ervaringen.
prima service, klantvriendelijke benadering!