Keurig en correct.Nooit problemen mee gehad.
We hebben onze auto ingeruild en hopen op een goede samenwerking.
Zeer vriendelijk geholpen en alle tijd genomen door verkoper.Ook telefonisch zeer vriendelijk en men weet van elkaar wat er afgesproken is .Keurig bedrijf
Prettige sfeer en zeer klantvriendelijk.
Ik ben er een keer geweest om te kijken maar al pratende kwamen wij toch tot zaken een offerte werd gemaakt en dat was inderdaad niet zo raar ik heb hem gevraagd als je er een hebt van 1jaar oud met weinig klm zeg het dan maar daar is niet op gereageerd een paar maanden later ben ik is weer gaan kijken en kwamen wij tot een overeenkomst met marcel . Ik vond verder afhandeling en aflevering heel correct. Voor verdere service heb ik nog geen ervaring.alleen de winter banden vond ik een beetje onduidelijk achteraf passen die op de nw auto maar marcel had zich daar niet in verdiept dat kan gebeuren verder ben ik tot nu toe goed tevreden . Ik ben wel benieuwd wat kleine en grote beurten kosten?
Goed bedrijf, klantvriendelijk je word direct geholpen als je belt of als je komt en de auto is altijd tip top voor elkaar gewoon klasse ,zo moeten meer garages zijn.
ik heb slechts 2 bezoeken gebracht, de eigenaar die communiceerde duidelijk en zakelijk, daar houd ik van. de verkoper kan m.i. wel een verkoop training gebruiken. over de service etc. waar ik duidelijk wel in geinteresseerd ben kan ik nog ik nog geen mening geven.
Betrouwbaar garagebedrijf, slogan \"Mensenwerk in Autoland\", dus ook af en toe wel eens een probleempje. Gewoon omdat het (ook) mensen zijn.
Altijd een prettige ontvangst. Wordt prettig te woord gestaan en wordt altijd goed geholpen. Ik voel mij hier nog als klant.
Zeer goede ervaringen na helaas een technisch mankement aan onze nieuwe auto. Tijdelijk auto kwijt geweest maar keurig opgelost met beschikbaarstelling demo auto! Prima contact en klantvriendelijk optreden.
k heb al eerder auto aangeschaf ik heb al eerder een auto aangeschaft daar heb ik goede ervaring mee
goed en vriendelijk ontvangst,prettig zaken doen.
Goede service, vriendelijk personeel, altijd bereid te helpen
wij hebben een goede ervaring met auto aaltink goede service klant vriendelijk en altijd welkom.