In 32 jaar diverse auto s gekocht bij het bedrijf. Prima service
Vriendelijk personeel bedrijf komt ook netjes over
Zeer prettig en professioneel
Ben netjes door julle ontvangen. en goed met jullie in gesprek geweest.
Een vriendelijke en eerlijke garage
Vriendelijk en straalt vakkennis uit
De ervaring nis tot nu toe goed maar nog te weinig om te beoordelen omdat we er tweemaal geweest zijn om een auto te kopen en af te halen.
Zeer goed bedrijf goede monteurs stand van zaken, zijn altijd berijd je vragen problemen op te lossen , gewoon een goede garage met goede auto\'s nieuw en occasions ik wil gewoon geen andere garage ik kan bellen en ik kan komen gewoon Top
Heel vriendelijk en behulpzaam
Wij zijn heel gastvrij ontvangen. Wij kwamen kijken naar een nieuwe auto en daar werd alle tijd voor genomen. Wij hebben er ook een gekocht, want waren over de offerte tevreden. Het is de 2e auto bij dit bedrijf en zeker een aanrader.
Correct, soepel en betrouwbaar.
Wij zijn uitstekend ontvangen bij de aankoop van een andere auto. En over de prijs waren we het snel eens
Vriendelijk
Super vriendelijk geholpen!
Gewoon op mijn verzoek de auto gevonden, die wij zochten. Zeer tevreden.
wij hebben een gebruikte kia gekocht en dat ging heerlijk ongedwongen dus geen smoesjes van (er zijn wel meerdere klanten geweest voor deze auto) na dat de auto een service beurt heeft gehad, gepoetst etc , is de auto op de afgesproken tijd netjes aan ons overhandigt . een auto bedrijf om te onthouden en weer te komen.
altijd goed, snel en prijsbewust.
Onze ervaring met Auto Aaltink is zeer positief. Klantvriendelijk zonder poeha. Hulpvaardig en meedenkend met reparaties. Om deze reden hebben we onze nieuwe auto (weer) bij Aaltink gekocht