Eerlijk verkoop verhaal, geen poespas maar duidelijk. Uitstekende service. Al mijn 2e auto die ik hier koop dus...
Goede service, vriendelijk, betrouwbaar.
Prettige benadering. Bedrijf dat eerlijke handel bedrijft. Deskundigheid is prima. Fijne sfeer.
Goed en snel handelend autobedrijf.
Fijne werknemers, goede service!! Ik ben een super tevreden klant!!!!
Klantvriendelijk, netjes, correct, betrouwbaar.
Uitstekend en ongedwongen geholpen. Prima advies gehad. De auto werd keurig afgeleverd.
netjes en correct.
Al 35 jaar zeer goede ervaringen met dit familiebedrijf. Klantgericht, goede service, goede prijs-kwaliteit.
ik ben tevreden met Auto Aaltink.
Goede service, kennis van zaken, vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.
Dit is een super goed bedrijf zeer correct vertrouwd. Fiat Nederland mag trost zijn op zo\'n dealer.
Hebben altijd de zelfde verkoper Marcel en met de prijs zijn wij er altijd nog uitgekomen met hem. Ben er al vele jaren klant en hoop dit ook te blijven daar/Altijd tijd voor een praatje en koffie ..Klasse service
Prima bedrijf. Klantvriendelijk en duidelijk
Ik kwam hier voor het eerst maar het leek wel alsof ik hier al jaren kom. Top service !
Zeer vriendelijk personeel. Goede service en eerlijke prijzen!
Deskundige verkoper en prettige ontvangst
vriendelijke mensen, meedenkend
Al meerdere auto\'s gekocht bij Auto Aaltink en ik laat al jaren ook het onderhoud door ze uitvoeren. Wordt altijd keurig geholpen, afspraken worden nagekomen en het onderhoud i.c.m. de mobiliteit service is ideaal. Ze hebben er bij mij al meerdere keren voor gezorgd dat ik voor de volle 100% tevreden ben.
We hebben alleen goede ervaringen, men is zeer behulpzaam, erg meedenkend en uiterst vriendelijk.
2e hands auto gekocht. Prima service, pro actieve benadering, klantvriendelijk