Altijd een professioneel en zeer klant vriendelijk bedrijf
nooit enig service-probleem gedurende 13 jaren gekend. Beter kan niet!
Goede en vriendelijke, professionele medewerkers.
De werkwijze en benadering geven een goed gevoel.
we zijn goed geholpen,de mensen zijn erg vriendelijk en zeer open de wekplaats jongens ook nemen rustig de tijd om uit te leggen wat er aan de auto is gebeurd top.
Een hele mooie Twingo gekocht bij dit bedrijf. In de omschrijving stond dat er een functie op zat, die er achteraf niet op bleek te zitten. Nu wordt deze alsnog aangebracht! Top!!
Uitstekende service en dito medewerkers
Zeer klantvriendelijk zonder opdringerig te zijn. Wordt goed met je mee gekeken en men geeft goed advies. Een aanrader !
Prima geholpen en klantgericht prima
goede service
Goede prijs inruilauto en korting. Vriendelijke ontvangst en men neemt ruim de tijd om ons te informeren en app's op onze telefoons te installeren. Voldoende aandacht voor corona preventie maar daardoor wat summier in de uitleg van de nieuwe auto. De auto had iets netter afgeleverd kunnen worden. Dus geen sporen van waterdruppels op de lak en wat vegen in het interieur.
Zoals hierboven omschreven. Ook vragen na de aanschaf van de auto uitstekend en naar tevredenheid opgelost/beantwoord.
Goed geholpen
Goede ervaring(en) met auto Aaltink. Eerlijk en duidelijk inruil voorstel gekregen dus,,, 3e nieuwe auto gekocht
Er is goed geluisterd naar onze vraag/behoefte en er is gelijk een actie uitgezet. Na enkele dagen was er al een geschikte gebruikte auto beschikbaar die aan onze wensen voldeed. Prima service en goede communicatie. Fijn transparant bedrijf!
Plezierige ervaring, fijn persoonlijk contact, strakke afhandeling.
Altijd een prima deal met Auto Aaltink kunnen maken en ook nu weer. Klasse!
Zeer netjes geholpen!
Binnen 24 uur reed ik weg met mijn tweedehands auto! Klantvriendelijkheid ten top.
snelle reactie via de mail , goed contact ,zeer prettig ontvangen , auto stond al klaar voor een proefrit., hierna snel en goed gehandeld ,een goede prijs en een goede inruil prijs. dus de deal was snel gesloten. auto direct mee genomen naar brabant,en een fijne rit terug gehad.
Fijn geholpen en goede service !
De medewerkers van Auto Aaltink, zijn bijzonder klantvriendelijk. "Alles draait er om de juiste kwaliteit te leveren en om de klant" Een prachtig bedrijf....
Wij zijn vanuit de randstad naar Auto Aaltink gereden, omdat wij op zoek waren naar een keurige occasion. Omdat we wisten dat we bij dit autobedrijf nog echt eerlijkheid en betrouwbaarheid konden verwachten, vonden we dat de rit meer dan waard. We hebben niet alleen een onwijs fraaie auto meegenomen naar huis, maar ook een prettig gevoel!
Prima contact over de aankoop