Snelle en goede dienstverlening door mensen die ook doen wat ze beloven en niets beloven wat ze niet kunnen doen, mijn auto is daar in prima handen tegen billijke prijzen. Kroon Advocatenkantoor Almelo
Zeer goed geholpen door één van de werknemers. Deze verkoper was recht door zee en zeer behulpzaam. We kregen er een vertrouwd gevoel van en zijn zeer tevreden over deze garage. Een aanrader!
Goede service, in overleg was veel mogelijk. Auto keurig afgeleverd.
Een fijne aankoop ervaring had ik bij Auto Aaltink. Eerlijk en oprecht en geen poespas . Ikzelf kom uit het westen van het land, maar als ik weer een auto nodig zou hebben ga ik zeker weer terug naar Auto Aaltink. Die auto en/of treinreis naar Nijverdal vv heb ik er wel voor over.
Fijn geholpen bij de aanschaf en goede prijs voor de oude auto. Goede aflevering en snelle antwoorden op de vragen.
Vriendelijke gasten die je graag helpen, auto netjes volledig afgeleverd.
Zeer klantvriendelijk en laagdrempelig in contact. Men neemt de tijd voor de klant.
Bij aankoop gebruikte auto heel goed ontvangen. Op een plezierige manier geholpen. Ook bij aflevering van de auto.
Altijd een professioneel en zeer klant vriendelijk bedrijf
nooit enig service-probleem gedurende 13 jaren gekend. Beter kan niet!
Goede en vriendelijke, professionele medewerkers.
De werkwijze en benadering geven een goed gevoel.
we zijn goed geholpen,de mensen zijn erg vriendelijk en zeer open de wekplaats jongens ook nemen rustig de tijd om uit te leggen wat er aan de auto is gebeurd top.
Een hele mooie Twingo gekocht bij dit bedrijf. In de omschrijving stond dat er een functie op zat, die er achteraf niet op bleek te zitten. Nu wordt deze alsnog aangebracht! Top!!
Uitstekende service en dito medewerkers
Zeer klantvriendelijk zonder opdringerig te zijn. Wordt goed met je mee gekeken en men geeft goed advies. Een aanrader !
Prima geholpen en klantgericht prima
goede service
Goede prijs inruilauto en korting. Vriendelijke ontvangst en men neemt ruim de tijd om ons te informeren en app's op onze telefoons te installeren. Voldoende aandacht voor corona preventie maar daardoor wat summier in de uitleg van de nieuwe auto. De auto had iets netter afgeleverd kunnen worden. Dus geen sporen van waterdruppels op de lak en wat vegen in het interieur.
Zoals hierboven omschreven. Ook vragen na de aanschaf van de auto uitstekend en naar tevredenheid opgelost/beantwoord.
Goed geholpen
Goede ervaring(en) met auto Aaltink. Eerlijk en duidelijk inruil voorstel gekregen dus,,, 3e nieuwe auto gekocht
Er is goed geluisterd naar onze vraag/behoefte en er is gelijk een actie uitgezet. Na enkele dagen was er al een geschikte gebruikte auto beschikbaar die aan onze wensen voldeed. Prima service en goede communicatie. Fijn transparant bedrijf!
Plezierige ervaring, fijn persoonlijk contact, strakke afhandeling.