De verkopers zijn erg correct en weten overal antwoord op. Geven alle uitleg die je nodig hebt en hebben het allerbeste voor met de klant. Niets is hun teveel. Een erg begaand bedrijf. Veel verstand van zaken. Ik kom hier graag weer.
vriendelijk ontvangen en geholpen goede uitleg van de modellen
in 2 woorden: zeer goed
We zijn goed geholpen door het personeel van Auto Aaltink
Gemoedelijke en vriendelijke sfeer! Dat voelt vertrouwd. Zowel de prijs van mijn nieuwe auto als de inruilprijs voelde eerlijk en was beter dan bjj andere garages waar ik geweest was.
We hebben bij deze autogarage een nieuwe Fiat 500e gekocht. Mijn ervaring hierbij is; - mooie inruilprijs - goed ontvangst - zeer gemoedelijk - leuke aflevering - netjes, schoon en zeer opgeruimd “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” past precies bij dit autobedrijf
Auto stond er pico bello bij, alleen jammer dat de navigatie geen update heeft gehad
Vriendelijk en correct te woord gestaan bij aankoop van een auto. Bij de aflevering ook vriendelijk te woord gestaan, maar kon de uitleg over de auto wel wat uitgebreider (was echt heel summier) en was de (nieuwe!) auto van binnen niet helemaal schoon. Het dashboard en de voorruit waren enigszins dof. Thuis maar even een microfiber doek gebruikt en de voorruit van binnen gewassen. De auto was wel gewassen, kon niet achterhalen of deze ook gepoetst is.
Binnen twee dagen een deal. Binnen een week duidelijkheid. Afspraak over levering had iets eerder gemaakt kunnen worden
APK en onderhoud van de auto prima en prettig afgehandeld
Mijn ervaring zijn alleen maar goed
Xxx
ik ben nog nooit binnen 3 dagen door geen ander autobedrijf gebeld of ik tevreden was over de aflevering van mijn nieuwe auto of dat ik nog vragen had die men zou kunnen oplossen.
Wij zijn zeer prettig geholpen en zijn zeer tevreden
prettige benadering . en na conclusie dat de fiat voor ons geen optie meer was, heel goed advies
Zeer vriendelijk geholpen. Ook via email en telefoon.
Super fijn geholpen!!!
gewoon goed
door de regen is er geen tijd geweest voor volledige uitleg van de auto neem nog contact op met aalting voor de rest prima geholpen
Ford eco sport gekocht.heel goed samen de deal tot overeenstemming gekomen.klein min is dat de auto niet goed is nagekeken. Weet niet wat er allemaal is gedaan maar de airco lag gewoon los onder de motorkap.werkte dus totaal niet.
We zijn netjes en correct geholpen.
Zie boven
Via de website van Bovag een offerte en mogelijkheid tot proefrijden aangevraagd. Snelle reactie! Fijn en oprecht contact. Hier kun je met een gerust hart je auto kopen. Prima service!