Prima service , onderhoudsbeurt helemaal super en auto netjes gewassen als bonus , ik ben een tevreden mens.
De mensen kennen de klant. Mijn Alfa Romeo is er in goede handen.
de auto was in de garage, om de schade van een aanrijding te herstellen, daar ben ik tevreden over, het is in goed overleg, met de nodige kennis afgewerkt. Ik begrijp, dat er dan een formulier komt als een tevredenheid enquête, ik vind het wel eens jammer, dat als de auto is geweest, om een lampje te vervangen, ook een vragenlijst wordt gestuurd, lijkt mij op dat moment weer wat overbodig, misschien, dat de vragenlijst gekoppeld kan worden aan een criterium, om wel of niet te sturen, misschien het totaal bedrag van de rekening, bijvoorbeeld wel een enquête , as de rekening hoger is dan 250 euro
APK en winterbanden vervangen
Snelle service, goede communicatie, prettige bejegening.
N/A
Met verbazing kwam ik er achter dat mijn auto helemaal blinkend schoon was,de kers op de taart!! Top!!
zeer tevreden
Nette gebruikte auto gekocht. Half jaar garantie bij gekregen. Voor een aantal kleine dingen terug geweest. Uitstekend geholpen, goede service!
Ik heb een stekker laten vervangen van de body computer en heb daar 108,75 euro voor moeten betalen Terwijl ik mij kan beroepen op een coulance regeling want mijn auto is pas 3 jaar oud En de tekort koming van de storing ligt volgens mij bij FIAT?????
Geachte heer D Cinjee , Het drempel bedrag voor coulance ligt op 200.= euro, maar ik zal deze factuur nog eens bekijken wat ik voor u kan doen. Vriendelijke groet, Siep Tjoelker
Ervaring met dit bedrijf zijn bijzonder goed, snap echter de reden van deze enquête niet helemaal, ging over de aankoop van banden (zowel winter (4x met velg) als zomer (2x)) ze moeten nog gemonteerd worden dus wordt vervolgd :-)
uitstekend. technische zaken zijn door mij moeilijk te beoordedelen
Goed, klantvriendelijk
N/A
Louter positieve ervaringen ; behulpzaam , kundig , en duidelijk.