Goede begeleiding. Goede uitleg over het gebeuren. Altijd vriendelijk te woord staan en de koffie staat altijd klaar.
Goeie ervaring, Super service, ga er graag heen.
Prima ervaringen ! Goede sfeer , laagdrempelig
Grote beurt van nieuwe Panda. Prima service, leenauto en nog een wasbeurtje erbij. Klasse!
Deskundig, vriendelijk en allert!
In een woord top!
Heel prettig bedrijf, geen verassingen, service is top
storing egr filter en groot onderhoud
zeer goed
N/A
Goed. Uitstekende service, onderhoud van auto is zorgvuldig.
Omdat ik voor me zelf begin was ik op zoek naar een diesel, die niet te duur is en toch een professionele uitstraling heeft. Ik ben uitgekomen op een nieuwe Punto. Door omstandigheden was ik niet in staat de auto zelf op te halen. Wat ik ontzetten leuk vind is dat de auto toen gebracht is door een vriendelijke jonge medewerker (naam helaas vergeten). Ik heb hem weer terug gebracht en onderweg heeft hij de zenders op de radio voor me gerangschikt. Henk Veenstra heeft het hele traject afgehandeld en op de koop toe gebak mee gekregen. De Punto rijdt geweldig. Ik heb een lange rit moeten maken en dat erg comfortabel. Leuk als je verrast wordt door een service die verder gaat als je had verwacht!
Wij hebben bij Henk Veenstra, van bedrijf Jelle Talsma in Drachten, een nieuwe Fiat 500 S gekocht. Na wat minder goede ervaringen \"bij ons in het westen\" hebben we telefonisch contact gehad met Henk Veenstra. Het contact was gemoedelijk, eerlijk, oprecht en vriendelijk. De koop was dan ook snel gesloten. Aangezien we met de trein vanuit de omgeving Amsterdam naar Drachten moesten afreizen stelde Henk voor om ons van het busstation daar af te halen. Aangekomen in de showroom, kregen we eerst verse cappuccino. Daarna werd onze nog binnen staande auto uitgebreid laten zien. De auto was mooi gepoest en helemaal nagekeken. De afgesproken accessoires zaten er keurig in. We kregen een proefritje waarin alles zeer duidelijk en geduldig werd uitgelegd. Bij het napraten dronken we nog een verse cappuccino. Na de financiële afwikkeling kregen we niet alleen een aller vriendelijkst afscheid maar ook nog een heerlijk taartje voor de veilige (smakelijke) kilometers. Henk, met zijn collega\'s, hebben er voor gezorgd dat het kopen en het afleveren van de auto voor ons een feestje was! Met zijn oprechtheid, eerlijkheid en vriendelijkheid weet je dat je bij hem in goede handen bent. Geen gehaast maar lekker genieten van een aankoop die je niet elke dag doet. Na de terugreis van ruim 200 kilometer, kregen we in de avond nog een sms\'je of we goed waren aangekomen. Over nazorg gesproken! Wij zijn dan ook zeer te spreken over hem en natuurlijk zijn collega\'s die dit bedrijf vertegenwoordigen! Hartelijke Groeten van Dick& Linda (uit Voorhout)
prettig bedrijf correct met afspraken.