N/A
Prima. Deel van de uitlaat was losgeraakt. Is de dag erna verholpen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor je en hebben verstand en passie voor de merken die ze verkopen en onderhouden.
Tevreden
N/A
Heb de auto voor herstelschade gebracht, Alles werd duidelijk uitgelegd en er stond vervangend vervoer klaar. Ben dan ook zeer tevreden over de afhandeling van de werkzaamheden en dit alles wordt gedaan met een professionele houding. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan als ik er kom en dat onder het genot van een bakje koffie.
Gisteravond onze 2e Fiat Panda afgeleverd gekregen van verkoper/bedrijfsleider Henk Veenstra. Opnieuw een super ervaring. Alles lijkt bij Jelle Talsma Drachten een feestje, Ik citeer Henk maar even: \"luister jonge, auto kopen en rijden moet voor jullie een feest zijn en voor ons ook... als jullie het leuk hebben hebben wij het ook goed\" En die woorden ademt Jelle Talsma Drachten ook uit. Goed advies en prijstechnisch geen enkele discussie. Kortom heel tevreden. Dat Henk dan ook nog zo vrij is om de auto voor het weekend op een vrije vrijdagavond af te leveren met gebak maakt ons en zijn feestje compleet. Super jongen(s). Dank!
N/A
Prima bedrijf en top verkoper.
N/A
Henk Veenstra en Jelle Talsma. Een super verkoper in een machtig mooi bedrijf. Dat een beetje gewicht gepaard gaat met veel gezelligheid is alom bekend, maar dat dit ook gepaard gaat met deskundigheid van de markt, van het product en van de klant als mens was voor ons nieuw. Wij hebben bij Henk Veenstra een nieuwe Fiat Panda gekocht. Oorspronkelijk kwamen we voor een gebruikte maar Henk wist ons te overtuigen tot aanschaf van deze nieuwe auto. Een goede keus zo blijkt. Regelmatig hield hij ons op de hoogte van levering en afleveringsdatum. Alles op tijd en met taartje afgeleverd. Service ten top. Een bedrijf waar wij ons zeer welkom voelen. dank.
Siep is Super en de rest van Jelle Talsma niet minder.
Beloofde fiets niet beschikbaar.
het Bedrijf Talsma is een zeer professioneel autobedrijf. De receptie, de afhandeling in de garage alles word even klantvriendelijk behandeld. Afspraken worden nagekomen.
Problemen met de brandstoftank , tankband afgebroken. een tijdelijk herstel zodat ik met mijn bus verder kon rijden, dit bedrijf begrijpt dat stilstaan met een bedrijfswagen tijd en geld kost. Jelle Talsma Drachten bedankt en tot de volgende keer.
Een jaar na de aankoop van een occasion kreeg ik pech. Het defect had volgens mijn garage op Terschelling te maken met de vervanging van de distributieriem bij aflevering, 1 jaar geleden. Op mijn verzoek nam Jelle Talsma contact op met de garage op Terschelling en meldde mij direct daarop dat de kosten voor rekening van Talsma kwamen. Klasse!
Uitstekende service!