Vriendelijk personeel, professioneel en een prima prijs/kwaliteit.
al jaren goede ervaringen
Prima !
alles is naar wens verlopen
Vriendelijke en adequate afhandeling van reparaties en servicebeurten.
goed maar duur
Betrof reparatie aan het deurslot. Het oude is er uit gehaald en aan mij is getoond wat er stuk was. Daarna is er een \"noodoplossing\" bedacht en een nieuwe besteld; dit kon 2 dagen later worden ingebouwd.
Vandaag zat mij tankdop vast en niet los tekrijgen . Bij jelle talsma drachten hebben ze jem.los gemaakt en er een nieuwe ingezet binnen 10min. Top mannen!
Mijn in april aangekochte wagen had een probleem met een lager in de versnellingsbak. Een dure reparatie die door Talsma keurig binnen garantie werd gerepareerd. Ik heb zelf gevraagd om meteen ook te kijken naar de koppelingsplaten onder het motto \"nu we er toch zijn\" en Talsma heeft me hier uitstekend over geadviseerd. Ze kwamen met een tweetal aanvullende onderdelen die ze kostenloos hebben geplaatst. Ik heb alleen de onderdelen betaald. De reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd en kon een keurig gewassen auto ophalen. Alle vloeistoffen zijn ook nog eens kostenloos aangevuld. Al met al zeer tevreden
Men heeft zelf liefhebberij in Alfa Romeo en derhalve staat men open voor de op-en aanmerkingen en specifieke wensen van de (Alfa) klant.
Prima. Vriendelijke medewerkers. Goed werk afgeleverd.
N/A
Prima service en mensen met verstand van auto. Verkoper topper met veel gevoel voor service.
Goed bedrijf, weet waar ze verstand van hebben.
N/A
Goede ontvangst, direct geholpen!
Prima bedrijf. Altijd professioneel, vriendelijk en komen afspraken na. Denken niet in problemen maar oplossingen. Complimenten.
Hoedenplank. Informatie. Balie werkplaats.
Tevreden