De reparatie werd ondanks dat het vakantie was toch binnen een aanvaardbare termijn uitgevoerd!
Ik kom er met plezier. Vlotte bediening ; men weet waar men mee bezig is.
I
Wordt altijd prima geholpen.
De reparatie werd naar behoren uutgevoerd en ik werd tussentijds op de hoogte gehouden van het verloop. Wel een flinke prijs.
zie hierboven
Alles is gedaan zoals ik eerder heb gevraagd. Ook een uitzoek klusje m.b.t. het reserve wiel. Leen auto was een must, Drachten Heerenveen m.b.t. het opheffen van filiaal Drachten.
Altijd perfect en keurig werk.
Alles is super verlopen. Alleen jammer dat de garage niet in Wolvega staat.
X
Kan de camper brengen en halen naar mijn wensen. Onderhoud word na telefonisch gesprek aangepast. Er word meegedacht. P.s: nog heel erg bedankt voor het kado. Ga hem gebruiken zodra het weer beter word.
Afspraken kloppen, communicatie is goed, vakkundige werkplaatsmedewerkers, vriendelijke benadering.
Vlotte dienstverlening, prettig contact en complete service.
De auto 's-ochtends gebracht, een leenauto mee terug, en na een telefoontje later die dag de auto's weer omgeruild.
Voortreffelijk teaminzet van de werkplaats, want het probleem aan mijn Giulietta is tot op dit moment geheel verdwenen. En dat met grotendeels gebruikmaking van de originele (gebruikte) onderdelen van de auto zelf ! Scheelt mij financieel een behoorlijke slok. Het kan niet beter...Dank voor het initiatief.
Was verder prima, duurde wel langer dan een half uur. Doordat de garage niet meer in Drachten is ga je niet even naar huis dus misschien voor de volgende keer wel graag een auto zodat het centrum of iets anders in Heerenveen te bezoeken is.
prettig en deskundig
Fantastisch
Nvt.
afspraak via website en telefonisch aangepaste tijd. Snelle start van de servicebeurt en binnen de verwachte duur was de service voltooid. Duidelijke rekening met differentiatie van de kosten.
Er was een melding in de display. Wij konden snel terecht en en euvel was snel gerepareerd. Tevens goede en heldere uitleg en informatie over de te verwachten kosten.
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Kan snel te plek als er iets is. Wordt meegedacht door het personeel