Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. Hoewel ik geen afspraak had, kon ik mijn auto laten staan ter reparatie. Er werd een vervangende auto beschikbaar gesteld. Ik kon mijn auto dezelfde middag weer ophalen. Zeer tevreden hierover.
professioneel, klantgericht, prettig,deskundig met behoud van de couleur locale : ik heb geen enkele tekortkoming kunnen ontdekken in de afspraak, de uitvoering en de communicatie.
Zoals vanouds hartelijk.
Geweldig,telkens weer een warm bad. Meteen contact en goeie service. Geen gelul doen wat je moet je moet doen!!!!
Top bedrijf! Afspraak voor winterbanden monteren op korte termijn mogelijk. Koffie staat altijd klaar. Net als de mensen van Talsma!
Zeer klant vriendelijk,
Uitstekend!
Het is altijd goed. Zelfs als het eens iets minder is of langer duurt zorgen ze ervoor dat je niet anders dan tevreden kunt zijn. Dan geven ze iets extra\'s en komen je tegemoet. Je auto is dan weer top en jij blij en tevreden.
No nonsens en erg klantvriendelijk. Hele goede services en vriendelijk personeel. Goede feedback over uitgevoerde werkzaamheden.
Prima!
Klantvriendelijk en eigenlijk altijd vlot geholpen.
Onlangs geweest voor de olie beurt. Uitmuntend geholpen.
N/A
Zeer professionele en vakkundige dealer, waar de klant op de 1e plaats komt.
Snel en correcte afhandeling van de reparatie mijn auto.
Zeer tevreden over de goede service. Super bedankt!
goede en prettige ontvangst en beginnen direct op de afgesproken tijd met de onderhoudsbeurt. Transparant , mag zelfs meekijken met de werkzaamheden van de monteur wanneer ik dat wil . De cruise control werkte niet goed en de handel wordt binnenkort vervangen.