Kan niet goed de deskundigheid en prijs/kwaliteit beoordelen, dus vandaar het laatste blanco blokje. Ondanks laat bellen voor een afspraak kon ik toch snel ingepland worden, rekening houdend met het wonen op Terschelling: hulde!
Uitstekende service gehad! Ik was het kapje van de spiegel verloren. Een nieuwe op laten zetten. Binnen een week op onverklaarbare wijze opnieuw het kapje van de spiegel eraf. Kosteloos is er een nieuwe besteld en geplaatst. Meteen werd ook kosteloos een lampje vervangen. Eerlijk advies gekregen over banden vervangen. Dat dit nog niet nodig was, terwijl wij dachten van wel. Top!
uitstekend.
Goed ontvangen door Henk Veenstra. Een fijn, eerlijk verkoopgesprek gevoerd en prima afgeleverd. Fijn dat er snelle reactie werd gegeven op onze mails en duidelijkheid in afspraken was.
mijn ervaring met jelle Talsma drachten zijn altijd 100%
Gewoon een fijne garage. Veel kennis in huis en vriendelijk naar de klant. Een voorbeeld voor veel garages.
Positief, Henk is een enthousiaste verkoper die zijn afspraken prima nakomt. Zo hoort het natuurlijk ook maar in de praktijk is dit niet altijd het geval. Henk is ook snel in het beantwoorden van vragen via de mail. Heeft ook direct actie ondernomen toen bleek dat instructieboekje Franstalig was.
Vriendelijk personeel, denken goed met je mee ook met gereviseerde onderdelen.
Prima sfeer en correcte mensen.
N/A
Zeer positief
Dikke prima! Goede service en ze denken ook aan je portemonnaie. Keurig met de prijs opgave en een fijn autootje voor als het onverwacht langer duurt. Zelfs de auto een par keer mooi gepoetst terug gekregen. Super!
Heb goede ervaringen. Geven goed advies en proberen rekening met de kosten te houden.