altijd goeden afspraken en correct bediening
Meedenken, auto wordt altijd netjes nog gewassen, houden zich aan de afspraak. Service is top en showroom ziet er altijd netjes uit. Leuk om een rondje te lopen en altijd even bij de oude fiat 500 kijken
Je wordt vakkundig geholpen en goed geïnformeerd.
Altijd optinjd en duidelijke afspraken, en optijd gewaarschhwd vokr bijkomende kosten
Mijn ervaringen zijn uitstekend. Vriendelijke mensen en mijn auto ook nog keurig gewassen!
Snelle afspraak in overleg
vriendelijke medewerkers, en een top service.
Zeer vriendelijk en goed deskundig geholpen
We kwamen voor een zomerbeurt, men ontdekte toen een lekke Waterpomp! Na overleg: pomp en riem vervangen. Rijden nu veilig vertrouwd door Zweden(Sverige).
Ik heb hier mijn mooie baby blauwe Fiat 500 gekocht. Ik ben erg tevreden over de garantie en de service! Het zijn allemaal hele vriendelijke mensen!
Drie kleine reparaties, die vooraf werden doorgenomen en volgens opgave werden uitgevoerd.
Prettig advies en goede reparatie. Er wordt doorgaans duidelijk gecommuniceerd.
Correct, vriendelijk en snel geholpen
Alles conform afspraken gedaan, voertuig superschoon teruggekregen en op tijd. Leenvoertuig was ook top...
Zeer goed!
Keurig ontvangst wordt geluisterd afspraken worden na gekomen
Al mijn verzoeken zijn beantwoord
Men was voorbereid en ik kon meteen worden geholpen ondanks dat ik mij al eerder meldde dan afgesproken.
Prettig en vrijblijvend , ongecompliceerd.
Ik kwam hier voor een onderhoudsbeurt, gaandeweg brengt Johan je op de hoogte over de status. Al snel bleek er iets meer onderhoud nodig te zijn dan voorheen gedacht, met name de banden waren op hun einde, in overleg was alles mogelijk en al snel had ik een indicatie van wat deze zouden moeten kosten. Na akkoord bleek zelfs dat het op de zelfde dag nog allemaal geregeld kon worden. Uiteindelijk iets duurder uit dan voorheen gedacht, maar dan is de auto ook direct weer even goed aangepakt en kan weer even een flinke tijd vooruit.
aangegeven problemen worden netjes afgelopen en opgelost. Goed telefonisch overleg over de verwachte kosten.
Goede uitleg
Prima, vriendelijk en snel geholpen
Het telefonisch contact met de werkplaats is altijd heel plezierig. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, er wordt snel teruggebeld, de servies is goed. Bij aankomst voor de reparatie staat de leen-auto al klaar (heel erg fijn!). De reparatie wordt uitgevoerd volgens afspraak en begroting. Als er tegenvallers zijn, wordt er keurig gebeld en overlegd. Wij zijn hartstikke tevreden!
Onderdelen vlot besteld en afspraak kunnen plannen