vriendelijke ontvangst en snelle servicebeurt
Goede service en altijd vriendelijk
Reparatie is goed uitgevoerd maar het maken van een afspraak was een drama. Eerst langsgeweest en vertrokken omdat de heren achter de balie andere prioriteiten hadden. Vervolgens een afspraak via internet geprobeerd met als resultaat een mail dat ik moest bellen! Daarna nog ruim een maand gewacht voordat de auto gerepareerd kon worden!
Bij de aankoop deed het start & stop systeem het niet. Onderdeel moest besteld worden. Na een tijd wachten gebeld. Er was wat fout gegaan bij het bestellen. Netjes excuses gekregen en even wachten gratis opgelost.
Prima overleg over de werkzaamheden die gedaan worden
Zeer tevreden, punten waar ik niet tevreden over was worden naar tevredenheid opgelost tijdens een vervolgafspraak.
Goede service en erg behulpzaam.
Beste garage ooit.
Goed geholpen
Er moesten wat extra dingen vervangen worden bleek in de onderhoudsbeurt. Dit is goed uitgelegd en ook de financiele kosten waren gelijk duidelijk. We hadden een prima leenauto meegekregen. En volgens mij is alles nu weer goed in orde.
ondanks de drukte toch nog vlot ingepland. euvel verholpen en wat ik ook prettig vind, is dat je altijd een telefoontje krijgt als de auto weer klaar staat.
Mijn man komt bij jullie. Is prima anders zouden wij niet vanuit Velp bij jullie komen
Super weer!
Zoals het hoort
Zoals altijd prettige ervaring met Garage Talsma Drachten. Vriendelijk personeel, alles netjes op tijd etcetera
Korte lijnen voor het maken van afspraken. Duidelijke afspraken v.w.b. brengen en ophalen. Goede overzicht qua kosten en bij uitlopende of duurdere werkzaamheden wordt je op tijd op de hoogte gesteld.
Vriendelijk te woord gestaan
Tijdens een technische storing van motormanagement kon ik dezelfde dag al terecht voor een diagnose. En dat terwijl het druk is en zomervakantie, Gelukkig was het geen groot probleem.
Een kleine tegenslag omdat de auto niet geleverd kon worden op de afgesproken datum. En op de navigatie bleek toch nog een update abonnement te zijn (meevaller, hoefde uiteindelijk niet bij te betalen). en verder alles in orde. En een geweldige auto natuurlijk. Goede betrouwbare Alfa/Fiat dealer.
Tevreden over de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden
onderhoud en apk naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Erg vriendelijk en behulpzaam.
Door de garage op korte termijn geholpen i.v.m. Vakantie.
Prima contakt met het bedrijf gehad. Afspraak goed nagekomen en een volgende afspraak staat gepand.
Klantvriendelijk