Correct en vriendelijk.
de auto is gebracht ivm reparatie binnen de garantietermijn. het heeft vrij lang geduurd alvorens tot daadwerkelijke reparatie is overgegaan, diverse mailwisseling waarbij termijn soms lang was en informatie uit de mail naar mijn indruk niet altijd goed werd gelezen. toen de afspraak eenmaal gemaakt was en de reparatie uitgevoerd, is dit keurig en naar volle tevredenheid gedaan, alsmede de afhandeling van reeds gemaakte kosten onzerzijds.
goede ervaring
Remblokset v sedici is op internet de helft goedkoper het zelfde nummer 000071750033
Ik koop bij Jelle Talsma mijn nieuwe auto\'s en zij heeft mijn auto in onderhoud. Tot nu toe was ik zeer tevreden tot afgelopen vrijdag 30 augustus 2013. Ik heb voor de vakantie mijn auto een beurt laten geven (factuur van rond de €300,=). Na terugkomst van vakantie bleek mijn linker voorruit problemen te hebben met open en dicht. Gaan. Afspraak gemaakt voor 30/8. Al \'s ochtends gebeld door de garage, motortje stuk kosten €245,= (!) ex btw. Na overleg ben ik niet akkoord gegaan met de reparatie en heb aangegeven dat ik het te duur vond. Er werd geen enkel ander alternatief aangeboden, dan moest ik m maar weer ophalen. Dit heb ik vervolgens gedaan en voor deze \"service\" mocht ik vervolgens een factuur van ongeveer €60,= betalen. Oftwel erg ontevreden, raam nog stuk en €60,= kwijt.