Ben zeer tevreden wordt altijd vriendelijk ontvangen duidelijk uitleg wat er gedaan wordt
Eerste kennismaking, nooit eerder Fiat gereden, met zowel Drachten als Heerenveen heel persoonlijk. Spreekt mijzelf enorm aan.
Goede ervaringen met Jelle Talsma. Maar omtrent enquete: gevraagd naar deskundigheid, dat is wel te hopen maar voor leek niet te controleren, evenals eventuele bijkomende werkzaamheden. Dit wordt medegedeeld en je neemt het aan, maar of het werkelijk noodzakelijk is blijft voor een niet zaakkundige onduidelijk. Maar dat is garagebedrijf eigen.
Zonder het te vragen zijn mijn remmen getest. Ik had zelf de reiniging en controle van de remmen op mijn to do lijst staan. Maar de mannen van Jelle Talsma Heerenveen waren mij voor. Dat vind ik service. Verder kijken dan je neus lang is. Of het is liefde voor de automobiel en zekerheid van veiligheid voor de klant. HULDE!!!
Iedereen heeft enorm zijn best gedaan. Helaas was alles toch veel duurder dan gepland. Jammer maar begrijpelijk. Goede communicatie en prettig geholpen. Auto is inmiddels verkocht dus voorlopig zien jullie me niet meer!
Goed.
alleen positieve ervaringen
zeer goede ervaring
Het is mijn garage, ik voel me daar thuis. b.v.s
Super dealer heb het wel vaker gezegd hier kunnen veel bedrijven en voorbeeld aannemen. Als je sommige dure merken zou nemen die vinden het leuk als je daar een auto koopt maar daarna moet je soms niet meer bij hun aankloppen om service want dat is daar soms ver te zoeken terwijl je er toch vaak veel duurde auto\'s koopt.