prima bedrijf met allemaal vriendelijke en deskundige mensen
Een fijn bedrijf, staan altijd voor je klaar met raad en daad
Auto voor grote beurt en APK. Helaas moest er veel gebeuren een jaar na aankoop van mijn auto, die niet te maken hadden met gebruikersverbruik. Een fikse tegenvaller.
Zeer vriendelijk en direct geholpen
Ik vind de communicatie en afwerking erg slecht. kopen we een nieuwe auto is hij binnen 2 dagen kapot.. Kom je een nieuwe radio erin laten zetten, zou een uur duren, kom je bij je auto na 10 minuten was hij weer klaar, zit er geen autoradio in.. Hoe kan je nu nog geloven dat de werkzaamheden die beloofd zijn ook daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden?
Jammer dat ze na de wasbeurt vergeten zijn de radio antene terug te plaatsen
Excuus voor het ongemak.
Ervaringen zijn prima. Verbaas me wel dat het vervangen van de ruitenwissers voor mijn fiat Punto, duurder is dan het vervangen van de ruitenwissers voor de auto van mijn man. (Volvo XC 70)
Elke keer uitstekend daarom blijven mijn vrouw en ik terugkomen.
mijn ervaringen zijn goed
Prettig bedrijf Goede service Uitstekende chef werkplaats
Adequat optreden van receptie, verkoop en monteurs
Deze mail verbaast mij, omdat ik geen afspraak heb gemaakt met de werkplaats, maar een andere auto hebt gekocht.
Ik heb mijn auto gebracht voor 2 nieuwe achterbanden en wat klein onderhoud. Keurig uitgevoerd. Heb de auto opgehaald zonder uitleg van de aankomende kostenen nota. In het weekend blokkeerden de remmen voor en moest ik Fiat Assistance (EHBA) inschakelen toen bleek dat de remklauwen zo goed als af waren. Is niet geconstateerd bij verwisselen banden van voor naar achteren terwijl blokken en schijven wel op nota waren vermeld. (ZAG IK BIJ THUISKOMST) Als je op internet gaat zoeken voor prijsopgaves blokken en remschijven (voorzijde) kom je op ongeveer 300 euro uit. Prijsopgave die ik nu met remklauwen erbij kreeg was dubbel zo hoog (850 euro). Vanwege veiiligheid heb ik dit geaccepteerd, maar vindt het verschil door de toevoeging van twee remklauwen erg hoog.
Zeer vervelend dat u met pech bent komen te staan, we hebben inmiddels het probleem verholpen en met u besproken, remklauwen inwendig defect, niet te constateren bij wielen wissel. Dat de prijs hoger was dan verwacht is veroorzaakt door dat er uitspraken van ik denk dat .....(het niet zo duur is) zijn gedaan door de hulp verlener. Na uitzoeken onderdeel prijzen hebben we de goedkoopste oplossing als reparatie uitgevoerd. ( dit nog even ter info )
Altijd correct, prettige sfeer, en vakkundig.