Al jarenlang gewaardeerde klant. Word altijd uitstekend geholpen.
wij worden altijd vriendelijk en correct toegesproken, men is altijd bereid om de nodige informatie te geven, en ook de service van halen en brengen is voortreffelijk. Gezien de resultaten is de deskundigheid in ieder geval zeer goed, voor zover wij kunnen beoordelen
Heel fijn zoals altijd. Vriendelijk, correct en juiste informatie alvorens werkzaamheden uit te voeren.
Elektrische bediening van het zijraam werkte niet meer. Na ophalen auto bleek de auto niet meer op slot te kunnen. Werd wel direct verholpen met excuses. Kostte mij wel een extra autorit naar de garage en +- 45 minuten extra wachten. Mijn tijd is ook kostbaar....
Wederom werd ik aangenaam verrast met de hoogte van de rekening. Zowel bij een eerdere vervanging van de voorveren als bij het vervangen van de distributieriem vielen de kosten mij enorm mee. Het is mij intussen duidelijk jullie je best doen om de kosten van reparaties voor de klant zo betaalbaar mogelijk te houden. Klasse !
Klantvriendelijk en deskundig. Zeer service- en oplossingsgericht. Al jarenlang, tot volle tevredenheid, klant.
Prima bedrijf
Deskundig snel en vriendelijk.
zeer kundig
Klantvriendelijk en deskundig. Zeer service- en oplossingsgericht. Al jarenlang tot volle tevredenheid klant.
Zeer goed al 30 jaar klant bij Jelle Talsma
Een groot bedrijf, met zeer klantvriendelijk personeel. Denken met je mee, en draaien je geen financiële poot uit.
Netjes en zorgvuldig gerepareerd. Met her goed nakomen van afspraken.
Prima.