Paar keer geweest nav vreemd geluid eerst niks kunnen vinden. Afspraak gemaakt en auto een paaar dagen achter gelaten hierbij het probleem kunnen oplossen . Eerste auto 2de hands gekocht bij een merk dealer eerder bij autobedrijven. Ervaring rijker
prima geholpen volgens afspraak
Snelle en goede services, ook in vakantietijd. Toen bleek dat de auto langer moest blijven door onvoorziene werkzaamheden aan de auto, was het geen probleem om de huurauto voor langere tijd te houden. Erg fijn.
Magnifico
Van oudsher ken ik Jelle Talsma al als een servicegericht bedrijf, en het persoonlijke contact verloopt goed. Prettig om te komen, en je kunt van de gemaakte afspraken op aan. Fijn gevoel, los daarvan heb ik een heel goede auto gekocht. Ook dat is vertrouwenwekkend.
gemakkelijk om digitaal een afspraak in te plannen .Moet er iets extra's gebeuren , dan wordt je gebeld .
Goede service, klantvriendelijk personeel
Meedenken in onderschoudscyclus wordt zeer gewaardeerd!
Ik ben prima tevreden over de manier waarop bij Jelle Talsma met de klanten wordt omgegaan !
Uitstekend bedrijf met uitstekende garantie ook bij een gebruikte auto.
Goed afspraken kunnen maken, goed service
Geen opmerkingen
Auto was zelf aan de buitenkant schoon gemaakt, was ik erg blij mee
UItstekend!
Recentelijk reparatie laten uitvoeren aan de voorwielophanging. Heldere diagnose gesteld, samen met de monteur. Binnen een dag alles weer gerepareerd.
Afspraak snel geregeld op een gewenst moment.
Goede afspraken vooraf, helder overleg tussendoor en prima uitgevoerd. Zoals altijd.
Vlotte, correct en uitstekende service Zeer tevreden
Bij binnenkomst nooit het gevoel dat je niet welkom bent. Leestafel en koffie klaar en een praatje is altijd mogelijk.
Leuk bedrijf, niet opdringerig maar heel gemoedelijk!!
Goede informatie over wat er de volgende keer gedaan moet worden Vriendelijk Gewassen auto terug!
Ben tevreden over uitvoering van de kleine beurt van de camper en behandeling door het personeel
Goed en betrouwbaar bedrijf
Vlot te woord gestaan en goed geholpen Had geen auto nodig en werd tijdens de reparatie even thuisgebracht