goed duidelijke afspraken, super goed service
Prettig dat ik naar huis gebracht kon worden en na die tijd ook weer opgehaald werd na de keuring ban mijn auto Ook heel fijn dat de auto er zo netjes weer uitzag gewassen en wel
N/A
kan niet beter
Ze denken met je mee
Ok
Zoals altijd positief
Aardige medewerkers die zich aan de afspraak houden en weten wat ze doen
Na flink wat extra, perfect uitgevoerde werkzaamheden, een hoge korting op de rekening
Ze staan hier altijd voor je klaar. Of het nu iets simpels is of wat ingewikkelder, ze zorgen voor een oplossing naar wens!!!
Snel, doelgericht,gedreven werknemers
Vanaf het moment dat je belt voor een afspraak tot en met de afhandeling aan de servicebalie, alles prima geregeld. Deskundig en geduldig.
zie boven
Correcte behandeling, vriendelijke medewerkers
Prima voor elkaar en duidelijke uitleg over de werkzaamheden
Zie hierboven
Onze auto is voor schadeherstel bij Jelle Talsma geweest. Er is een datum gepland wanneer we de auto konden inleveren, leenauto werd keurig geregeld en de auto kwam blinkend weer terug. Top service!
Zie boven
De werkzaamheden worden perfect uitgevoerd, en de garantie ook. Er was een motortje van een spiegel defect in verband met een aanrijding. Dat heb ik gemeld. Toch werd dat onder garantie vervangen. Verder voel je dat er professioneel en met liefde aan de auto is gewerkt, en worden de werkzaamheden heel netjes uitgevoerd. Ook de communicatie tussen Jelle Talsma en mij is uitstekend.
Wat ben ik prima geholpen bij Jelle Talsma Leeuwarden. Met veel plezier rij ik in mijn Fiat Panda👍
uitstekende ervaring, correct geholpen in zo kort mogelijke tijd; betrof wissel winterbanden.
Er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Meedenken met de klant bij het vinden van oplossingen voor problemen,
Prima netjes en voldoende ingelicht over de werkzaamheden die moesten worden verricht voor APK, onderhoud en beurt. Flinke aanslag op de buidel, maar hoop dat de auto er weer flink tegen kan en dat hij het nog waard is.
Tevreden