prima. nette en adequate service
goed en degelijk uitgevoerd.
Men probeert er alles aan te doen om een probleem op te lossen!
Voor t eerst naar dit bedrijf geweest recentelijk. Zowel telefonisch als aldaar uitstekend geholpen. Vlot, adequaat, vakkundig, helder en prettig geholpen. Erg goed bevallen.
Service was uitstekend.
Vriendelijke en gemoedelijke garage De Punto bevalt mij goed. Jammer dat er geen opvolger in de pijplijn zit
servicebeurt 100.00km extra 2 nieuwe banden
Geen op of aanmerkingen
Hele vriendelijke benadering naar de klant toe. Duidelijke uitleg over wat er aan de auto is gedaan. En als er bijkomende problemen zijn wordt je netjes gebeld. Ik ben zeer tevreden.
Er wordt gestreefd naar perfectie
Zeer klantvriendelijk en rustig uitleggend wat er aan de auto scheelt en eventuele kosten zullen worden. Na de auto-behandeling ook weer goede uitleg en begeleiding tot de klant tevreden is.
Service zoals service hoort te zijn
Nette eerlijke garage, proberen mee te denken. Geven de problemen perfect aan.
Uitstekende service
Ik heb online mijn afspraak ingepland. Dit is makkelijk en duidelijk. Kreeg heel vlot een bevestiging en op de dag dat de auto naar de werkplaats ging, verliep dat vlot. Leenauto stond gereed. Tussentijds gebeld dat de auto klaar was en bij het ophalen werd duidelijk verteld wat er was gebeurd. Dit alles op een correcte en zeer plezierige wijze.
Competent, vakkundig en snelle service
Vriendelijke medewerkers, nemen voldoende tijd,wordt netjes gewerkt. Ook ivm corona.
Goed goed
Gemakkelijk bereikbaar , snelle afspraak en een persoonlijke benadering
Goed overleg. Bij problemen wordt oplossing gericht gedacht
Als je binnenkort bij Talsma word je hartelijk ontvangen. Je krijgt een berichtje wanneer de auto klaar is. Ze nemen even met je door wat er allemaal gedaan is en waarom. Helemaal top!
Geen opmerkingen
Wij komen speciaal vanaf Groesbeek naar Leeuwarden voor het vervangen van de distributieriem. Dit zegt genoeg over u service en klant vriendelijkheid. Bij deze ook graag een pluim voor de receptionist die ons op 22 Mei geholpen heeft. Hij doet het geweldig en is ook in je geïnteresseerd in je. Een klant wil toch altijd aandacht.