klant wort goed geholpen
Verder prima. Wat mij wel verbaasd is dat de ruitenvloeistof wordt bijgevuld terwijl die aan de nok toe vol zit. En dat er dan ook nog ruitenreiniger bij past! Of staat dit standaard op de factuur? Groet van Yeme van Althuis .
Auto voor APK en kleine beurt. Van te voren wordt een duidelijke en nauwkeurige analyse voorzien van een kostenopgave verstrekt zodat je weet waar je aan toe bent. Leenfiets staat klaar en de volgende dag auto weer opgehaald. Aan de hand van de uitgebreide factuur wordt even uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden met conclusie dat men netjes binnen het van te voren aangegeven budget is gebleven. Daarna reed ik weer naar huis in mijn 17 jaar oude auto met het gevoel of die uit de showroom kwam.
Vanwege problemen aan de auto, ben ik gelukkig snel en eerder geholpen. Prima service
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van de werkzaamheden
Vriendelijke balie medewerkers.
prettige ontvangst, snelle hulp, goede uitleg
Altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Vriendelijke mensen de werkzaamheden die gedaan zijn worden duidelijk verteld
Klantvriendelijk, behulpzaam en heel duidelijk in uitleg. Snelle actie bij storing. Complimenten
Goed en aanpassing zeer netjes gedaan en de punten die er verder nog waren zijn netjes opgelost.
Goed ontvangen, vragen beantwoord en uitleg gegeven. Was prima voor elkaar.
Ik ben al 20 jaar klant bij dit bedrijf, nog steeds naar tevredenheid
Professioneel en voorkomend. Onderhoud m.i. goed uitgevoerd tot in detail.
een goede service en vakkundig onderhoud
Prima ervaring gehad bij Talsma. Ben netjes, vlot en kundig geholpen.
Uitstekend geholpen, prima service.
Al jaren ons garagebedrijf
Een fije leenauto beschikbaar gesteld. Voorafgaande aan de werkzaameden alle geadviseerde puten met mij overlegd. Zoals gewend, prima.
Auto goed behandeld. Service aan balie prima. Op mijn verzoek na de beurt via een mail op de hoogte gebracht. Hier ben ik erg tevreden over.
Prettig geholpen, door de werkplaatsreceptie uitgebreid geïnformeerd over de kosten. Al jarenlang een vertrouwd adres om auto's te kopen en te laten onderhouden.