Flexibele garage. Fijne communicatie, goed bereikbaar.
Altijd goed geholpen zeer fijne bedrijf
Altijd goed geregeld, en goed behandeld
Altijd vriendelijk en overleg over te werkzaamheden/ reparaties die gedaan moeten worden.
Na een klapband kon ik gelijk terecht bij de garage. En kon wachten op de reparatie, onder het genot van een kopje koffie. Erg fijn bedrijf met geweldig personeel.
Top service
Uitstekend en juiste behandeling.
Altijd deskundig en klantgericht geholpen door receptie en verkopers.
Er waren een aantal kleine "zaken" welke hersteld/gemaakt moesten worden. Hiervoor moesten er een aantal onderdelen worden besteld. Dit was in no-time geregeld. Ook de werkzaamheden werden top gedaan. Auto weer keurig netjes/veilig.
Erg vriendelijk en kundig personeel.
Snelle afhandeling van reparatie. Communicatie over werkzaamheden en prijs super.
Snel en vlot en vriendelijk alles geregeld
Zie boven
Dit is het ultieme voorbeeld van hoe een autobedrijf moet zijn,indien dit bedrijf er niet zou zijn zou ik mijn wagenpark elders onderbrengen!!
Een echt klantbedrijf
Werken netjes, auto niet vies Heb alles al ingevuld
Prima!
Onderhoud prima uitgevoerd
Goed geholpen. Zou deze garage zeker aanbevelen.
Zie boven.
Ik ben al jaren klant van Talsma. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid en een vriendelijk contact maakt dat ik al zo lang klant ben!
Goede service en onderhoud En je word duidelijk op de hoogte gehouden Ga zo door
Wij zijn een tevreden klant.
Klantvriendelijk en correcte behandeling. Alles volgens afspraak en goed uitgevoerd. De camper is naar volle tevredenheid nagezien en keurig netjes afgeleverd.