Correcte afhandeling en: afspraak is afspraak
in de garantie periode enkele punten ter reperatie aangeboden, enorm goed geholpen en alles naar tevredenheid uitgevoerd
Klantvriendelijkheid en service staat voorop in dit bedrijf.
Vanwege de prettige relatie rijden wij eens per jaar vanuit Westfriesland ( NH) naar dit mooie bedrijf. De vriendelijke werkplaats planners Egbert en Robin geven ons een welkom gevoel. De kundigheid en service van het onderhoud is die je hoopt te verwachten van een dealer. Prijzen zijn eerlijk en reeel zeker vergeleken bij andere autobedrijven in onze regio. De verkopers waaronder Rob zijn uiterst vriendelijk en dringen je niets op. Juist daarom zou ik bij dit bedrijf een nieuwe auto aanschaffen.
harelijk en correct behandeld
Auto gebracht met zelf geconstateerd defect in achterklep Grande Punto; werd gemeld dat het waarschijnlijk lopende week niet meer zou lukken maar toch voor het weekend gerepareerd. Vind ik netjes en werd tussentijds gebeld wat daadwerkelijk aan de hand was en werd verteld wat de prijs zou zijn incl. nieuw stuk bekabeling en onderdeel (derde remlicht)
Uitgevoerd zoals afgesproken , niets op aan te merken
Vriendelijk, behulplzaam personeel bij de balie. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Tijdens het optreden van het mankament werd de auto dezelfde dag nog gerepareerd.
Auto voor een service-beurt naar de garage gebracht...een paar door mij gevraagde extra dingen zijn uitgevoerd...auto opgehaald...gedetailleerde uitleg over de factuur is prima...prima afhandeling van zaken
betrouwbaar , deskundig en vriendelijk
Vlot en kundig geholpen.
Meedenkend, behulpzaam en duidelijk.
Altijd goede service, een nette behandeling, en goed werk afgeleverd. tip: lees en kijk op de site van J Dieleman. https://ontzagwekkendnieuws.nl/ Vriendelijke groet, Simon.
Ook met mijn tweedehands Fiat Punto (2006) was ik hier aan het juiste adres. Duidelijke analyse mbt gebreken, reparaties en kosten. Kan Jelle Talsma (en Egbert) dan ook van harte aanbevelen.
Altijd goed geholpen. Eerlijke voorlichting Alles duidelijk uitgelegd Hulpvaardig en vriendelijk
Al bijna 35 jaar klant en geen enkele slechte ervaring gehad
afspraak vlot gemaakt en bij ontvangst voor servicebeurt heldere uitleg over mogelijke mankementen
Gewoon positief en helder
Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht bij bijzonderheden.
3 auto’s in onderhoud, prima ervaring
Wel discussie gehad over vervanging van parkeersensoren. Deze werkzaamheden zijn zonder probleem gecancelled.
Snel een afspraak kunnen inplannen. Binnen een halve dag de cruise control ingebouwd en een winterkeuring laten doen en goeie uitleg gekregen over het bedienen van de cruise control. Werkt super!