Zoals altijd, een heel deskundig advies en vakkundige uitvoering. Ik koop mijn auto’s al jaren bij Talsma Leeuwarden, altijd topkwaliteit en volledige ontzorging waar nodig.
De Fiat Stilo is al een jaar of tien uit productie, zodat reserve-onderdelen steeds lastiger te bestellen / verkrijgen zijn. Garage Talsma heeft zich de nodige moeite gegeven om de te vervangen onderdelen toch in huis te halen. Dit duurde uiteraard even... Zeker ook het vervangend vervoer (leenauto) was goed geregeld en dat genoemd vervoer niet in rekening werd gebracht komt sympathiek over, écht service! Met de zwarte sierstrips op de nieuwe voorbumper ziet mijn Fiat er zelfs mooier uit dan voorheen.
Prima behandeld en gedaan wat er moest gebeuren.
Top bedrijf
goede garage
Men luistert naar je probleem en lost het op.
Alles goed geregeld en goed overleg met de klant
Prettig en kundig
Aanname,bij werkplaats administratie planning en werkzaamheden worden correct uitgevoerd. Een dingetje de tijdsduur zou wat korter mogen.
Betrouwbare garage, goede tussentijdse info, komen afspraken na.
Zeer klantgerichte benadering.
Breng met genoegen onze Camper bus voor onderhoud c.q. Keuring. Word op de hoogte gehouden als er onverwacht toch mankementen word gevonden.
Professioneel bedrijf
Communicatie is altijd prima. Afspraken worden nagekomen. Goede service en kwaliteit levert deze garage ons al jaren.
Goed geholpen, snelle service top!
xx
Werd op tijd geholpen en een kleine reparatie werd er kosteloos bij gedaan
TOPPPPPP
Supergarage
Alleen contact gehad via Johan (verkoop), dus indirect. Mijn probleem wel in overleg prima opgelost in goede sfeer.
Nvt
Zou nog wel graag willen dat de mistlampen voor het weer gaan doen. Heb in de winter een steenmarter erin gehad.wellicht iets kapot gemaakt. Ze deden het nog wel de laatste rit in oktober.
Bij Talsma krijg je altijd een gevoel van welkom en ook het gevoel dat alles goed komt, wat er ook aan de hand is