niets aan toe te voegen, alles was me duidelijk en goed uitgelegd
Was uitstekend
Het maken van een afspraak voor grote beurt + APK ging zeer soepel met daarna keurig telefonisch contact met de werkplaats over de algemene kenmerken van de auto en of er nog bijzonderheden waren. Attent! Abusievelijk werd aan onze zijde de afspraak verkeerd geagendeerd. Op de oorspronkelijke dag van de afspraak werd ik omstreeks 10.00 uur keurig gebeld met de vraag wanneer de auto zou komen. Telefonisch werd een nieuwe afspraak gepland op hele korte termijn voor alleen de APK omdat die bijna was verlopen en het vakantietijd was, met de toezegging dat men zou proberen dan ook de grote beurt te doen. En dat is gelukt! Enorme klantgericht handelen en niet alleen vanuit eigen intern proces. Complimenten!
zeer tevreden over leenauto
correcte bediening, goede offerte, welke ook niet overschreden werd!
Altijd goed
Bij binnenkomst direct te woord gestaan. Uitgelegd wat er gedaan ging worden, gevraagd of er nog meer punten waren. Korte wachttijd. Alles netjes uitgevoerd.
Zeer goede ervaringen met deze dealer.
Na uitbrengen van offerte zijn de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd waarbij extra werkzaamheden eerst gecommuniceerd zijn leenauto stond netjes gereed.
Prima service,goed meegedacht/advies en goeie communicatie.
Goede communicatie over werkzaamheden.
Zeer tevreden over deze garage. Auto verkeert in optimale staat nu. Zowel aan de telefoon als bij de receptie en in de werkplaats uiterst correct geholpen. Ook op financieel vlak wordt er meegedacht en wordt er overlegd met de klant over te vervangen onderdelen en de kosten ervan. Fijne mensen.
Erg fijne service
Prettige ervaring
Volgens afspraak de APK en het onderhoud uitgevoerd. Bij ophalen alle werkzaamheden besproken.
Goede afspraken
goede service
Altijd klantvriendelijk en oplossing gericht
Alles prima
Prima!