Geen bijzonderheden
Vooraf telefonisch contact met heldere afspraken. Gebruik van een prima leenfiets voor de tijd van de reparatie. Telefonisch contact over gereed zijn van de auto. Bij het ophalen en betalen duidelijke uitleg van de werkzaamheden en advies voor volgende onderhoudsbeurt. De wasbeurt van de auto is een prettige afronding.
Prima, voor elkaar en uitgevoerd
Ervaren dealer, tijdelijk een auto (gratis) in bruikleen of een fiets is geen bezwaar. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en vriendelijk personeel.
goed geholpen
Goede afspraak, planning en plan. Goede ontvangst en service. Goede uitleg en afronding. Meedenken in klantgericht. Goed in de zin van prima. Onderhoud, zie mijn zin hierboven.
Persoonlijke aandacht en meedenken !
Na een afspraak bij de receptie te hebben gemaakt om de distributieriem te vervangen is alles prima geregeld. De camper stond op de dag van de afspraak nog bij Schadenet Bourguignon. Die hebben hem bij Jelle Talsma gebracht. Nadat de werkzaamheden gereed waren heeft Jelle Talsma de camper weer bij Schadenet Bourguignon af geleverd. Die hebben mij weer bericht dat de camper klaar was en ik hem vandaar kon ophalen. Een prima samenwerking waarvoor ik jullie een dikke pluim geen.
Naast het gevraagde olie verversen, heeft men de de auto even nagelopen, de banden op druk gebracht en zelfs de auto gewassen.
Men is behulpzaam, correct, niets te klagen
een verademing in de auto branche, tijdens de beurt van de auto heeft een uiterst vriendelijke medewerker ons gebracht en gehaald naar het museum. Een prima service
uitstekend
Ik ben altijd zeer tevreden.
Door uitermate vriendelijke receptionist ontvangen met een lekkere kop koffie. Na een heldere uitleg is er een vlotte reparatie uitgevoerd.
Personeel denkt in oplossingen, zeker waar men zelf niet debet aan is (foutief aangeleverde verplichte software update). Aandachtspunt: klant blijven informeren aangaande voortgang.
Onderhoud en APK uitgevoerd naar volle tevredenheid
Erg vriendelijk personeel, altijd in goed overleg wat de kosten gaan worden. Wel heel belangrijk in deze tijd. En een super service.
Duidelijk, betrouwbaar, Prettige ontvangst en geïnformeerd over de kosten voor reparatie.
Vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Goed team.
Duidelijk, betrouwbaar, nooit teleurstellende tegenvallers waarvan ik me af vraag of het er eerlijk toe gaat. En bovenal het gevoel hebben dat men je kent en vriendelijk bejegent. Heel fijn.
Hele goede service..!!
Prettige ontvangst; onderhoudsbeurt op afgesproken tijd uitgevoerd, met tussentijds overleg met monteur, en op tijd gereed!
Wordt goed op de hoogte gehouden over de eventuele bijkomende kosten cq reparaties