Prima bedrijf!

Altijd een goed adres voor mijn auto vertrouwd en betrouwbaar

Vertrouwd

Altijd een goed adres voor mijn auto vertrouwd en betrouwbaar

erg goed

Alles ging zoals gepland. Alleen een klein dingetje: geen kalender gekregen o.i.d. zoals in voorgaande jaren

Duurde even maar uiteindelijk goed.

Sinds het verlaten van de Showroom heeft het start en stop systeem niet gewerkt. Auto 3 maal hiervoor (en tevens normaal onderhoud) aangeboden. In de de 3e keer is een mij onbekend onderdeel vervangen waardoor het start/stop systeem na 30 maanden werkt. Tevens loopt de accu niet meer vanzelf leeg na 1 week stilstand. Dus uiteindelijk alles goed. Gelukkig allemaal garantie. En niet te vergeten steeds een gratis leenauto verkregen.

Zoals altijd goed geholpen

De heren van de afdeling onderhoud weten waar ze het over hebben, zijn behulpzaam en staan je zeer vriendelijk te woord.

prima en netjes geholpen

prima en netjes geholpen