Vriendelijke personeel, er wordt altijd met mee gedacht over de beste oplossing voor de klant.
Veel kennis en top service!
Altijd goede service en vakmanschap .
Zoals ik zei, altijd een luisterend oor, meedenken en goed advies
Service is prima , klantvriendelijk personeel zeer correct
Goede hulp bij het aanvragen van de Bosch Car Service pas.
Er wordt alles aan gedaan om het zo goed mogelijk voor de klant te regelen.
Altijd goed vanaf afspraak maken tot aan het weer afhalen van je auto. Problemen? Er wordt altijd gecommuniceerd, kortom uitstekend
Tot op heden gaat het Jelle Talsma team op zoek naar de allerbeste oplossing! Flexibel en problemen, mochten die er zijn, worden altijd gerepareerd. Komen er al 17 jaar met vol vertrouwen. Ze kunnen goed luisteren, weten waarover ze het hebben, en zijn communicatief vaardig. Goede monteurs! Snelle administrateurs aan de telefoon, snappen alles meteen. Gentlemen verkopers! Top!
Zeer goed en correct!
prima service kundig en altijd vriendelijk geholpen
exact volgens afspraak uitgevoerd
Er waren nogal wat zaken mis met mijn Alfa Brera Spider en het zou een dure grap gaan worden. Ik werd prima inhoudelijk geïnformeerd waardoor ik het gevoel had goede keuzes te kunnen maken. Daarna werd ik ook op de hoogte gehouden van de voortgang en bij het ophalen werd de factuur nog in zijn geheel doorgenomen. Niks op aan te merken, dus.
Prima, wel aan de prijs, maar er wordt geleverd
Inplannen van een servicebeurt en APK voor mijn Giulia ging vlot, op de dag zelf wordt je keurig geïnformeerd over de status en welke zaken ze aanraden om aan te pakken en na akkoord is dat ook keurig uitgevoerd. Wel jammer dat je als Alafa rijder geen Alfa mee krijgt als leenauto. Bij ophalen van de auto, wordt factuur verder ook even mondeling toelicht: prima.
Garage Jelle Talsma vind ik een hele plezierige autogarage met fijne toegangelijke medewerkers. op zijn fries heel noflik.
Attent en vriendelijk en altijd meedenken Wopke
Zie boven
Camper voor apk en een beurt in 1 dag weer klaar
vakkundig, vriendelijk, meedenken
Goede persoonlijke service. En een duidelijke communicatie met de klant over de uitgevoerde werkzaamheden.
Altijd super!
x
Het personeel is zeer vriendelijk in de omgang met de klant.
Word altijd heel vriendelijk en enthousiast ontvangen en alles is duidelijk uitgelegd altijd