Alles volgens afspraak.
vriendelijk geholpen , die werden nagekomen ,gemakkelijk afspraken te maken
Erg vriendelijke behandeling bij de desk! Direct hulp bij probleem!
Goede service!
Ben al 48 jaar klant bij deze garage . dat zegt al genoeg denk ik
Alles overeenkomstig afspraak. Aandachtspuntje: Er is een nieuwe accu geplaatst voor starten. Helaas kan ik nu in de camper niet meer aflezen hoe vol de accu is. Misschien draadje vergeten of id.
Zeer klantvriendelijk met verstand van zaken. En dit al vele jaren lang.
Uitstekende vakmensen met de juiste klantgerichte organisatie daaromheen,
Zeer goede service. Persoonlijk contact, alles gaat in overleg en ze komen de afspraken na.
betrouwbaar, vakkundig, afspraken die nagekomen worden
Omdat wij graag met de pinksterdagen met onze Camper weg willen gaan, hebben ze versneld een APK keuring gedaan.
Onverwachte reparatie. Op de bonnefooi naar de garage. En de auto was in een dag klaar. Niet verwacht. Wonderen zijn de wereld nog niet uit. En de reparatie zou niet goedkoop zijn. Is het ook niet, maar best veel goedkoper dan de voorspelling/ inschatting.
Wat vermeld word keuring lijst duidelijk. Zeer tevreden. Vooral zo doorgaan. Wij komen zowiezo bij jullie. Betrouwbaar adres.
We hadden een radiator die koelvloeistof lekte. Ze hebben ons ertussen ingepland. Zo konden we toch op vakantie. Super bedrijf!!! 6 sterren
Auto vlot gerepareerd met duidelijke communicatie. Elektrische fiets als vervangend vervoer.
Prima bedrijf.
Sinds jaar en dag met vertrouwen de Alfa Romeo in onderhoud bij de specialisten van Talsma. Er word goed meegedacht en men houdt je ten alle tijde op de hoogte van ontwikkelingen tijdens een onderhoudsbeurt op gebied van diagnose, kosten en de uiteindelijke uitvoering van werkzaamheden.
Tot nu toe prima ervaring met Jelle Talsma autobedrijf in Leeuwarden. Transparant, deskundig en doen wat ze zeggen. Dit is goud waard.
Snel en goed geholpen.
Gewoon een top service met super vriendelijk.personeel.
ze denken met je mee voor een passende oplossing
Goed geholpen aan de balie.
De klant is koning(in) :-)