10

Goed,professioneel en aandachtig.

Mevrouw Jozina was onze begeleidster en samenwerking was heel goed vanaf begin tot afsluiting van ceremonie en nazorg. Ze denkt hele tijd mee en geeft goede tips en advies. Geen verkeerde beslissingen en mooi afscheid van onze moeder. Voor andere personeel van Coppens ook complimenten.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Geweldig, ik wil al het personeel die bij Coppens werken, heel erg bedanken.

Ik voelde mij heel erg gesteund voor alle hulp die ik kreeg bij het overlijden van mijn man Johan, want er kwam iedere dag iemand langs, en ik hoefde maar iets te vragen, of zij hielpen mij, maar ook mijn familie. Nu wordt ik nog gebeld, met de vraag of ik ergens hulp nodig bij heb, en dit is heel fijn. Het zijn niet alleen de mensen die bij mij aan huis komen, maar ik merk ook dat iedereen die op de achtergrond werken, heel erg hun best doen, om het afscheid van Johan goed te laten verlopen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
9

Perfecte begeleiding en nazorg !!

Samen hebben we er een waardig afscheid van kunnen maken. Bedankt

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede service, zorgzaam personeel!!

Dankbaar zijn we dat Jeffrey alles perfect geregeld heeft Het afscheid was zoals we dat graag wilden, rustig en ingetogen Wij allemaal hebben dit als heel prettig ervaren

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

De uitvaart van mijn vader is uitstekend begeleid.

.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede rouw- en regel-begeleiding, mooie afscheidsruimte

Niet alleen de begeleiding en het advies op de dagen vóór de crematie was top geregeld bij Coppens, ook de crematie zelf verliep vlekkeloos. De eigen prachtige afscheidsruimte hebben we gebruikt, omdat de gekozen dag en tijdstip niet op de 'normale' plaatsen in Roosendaal en Bergen op Zoom vrij waren. Dit was zeker geen "mindere keuze"! De afscheidsruimte was voor ongeveer 100 personen perfect geschikt en stemmig ingericht. Ook op deze dag was de begeleiding in zeer goede handen bij Coppens, inclusief een geluidsinstallatie die deed wat hij moet doen (dat hoor je weleens anders). Coppens bood ook een goed aanbod (lees: alternatief) voor de bekende "koffie-met-gebak" condoleance periode achteraf. Een advies voor wie dit leest: verwacht U méér dan 100 gasten, dan is de afscheidsruimte niet geschikt. Zo niet, dan is het heel prettig alles in handen te geven van Coppens, op één plek.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

zeer goed service

Wij zijn in deze moeilijke periode uitstekend geholpen. Vooral Jozina heeft ons met veel zorg geholpen met al haar deskundigheid. Zij is erg betrokken bij alle gezinsleden en heeft ons door deze moeilijke periode heen geholpen, niks is haar te veel. Er was geen vraag te gek of te veel voor haar. Ook de nazorg was heel erg fijn.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Wij zijn perfect begeleid door Prisca na het overlijden van mijn vader. Vanaf het eerste contact, de voorbereidingen van de afscheidsdienst en tijdens de nazorg stond ze altijd voor ons klaar om er voor te zorgen dat alles geheel naar onze zin geregeld werd en om snel en vakkundig al onze vragen te beantwoorden, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Wij zijn hier erg tevreden over.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Hartelijke en professionele begeleiding in emotioneel roerige tijden

Mijn partner Piet is 23 februari j.l. overleden na ruim vijf maanden ziek te zijn geweest. Wij wisten dat Piet niet meer beter zou worden. Voor Piet was de uitvaart heel belangrijk en daarmee ook voor ons als nabestaanden. Piet heeft gelukkig aan kunnen geven wat hij belangrijk vond. Door de vakkundige begeleiding van Coppens hebben we de open einden in kunnen vullen zoals bij Piet en bij ons paste. De moderne mogelijkheden als een speciale website heeft mij positief verrast. Dit verwachte ik niet bij een traditionele bedrijfstak.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Perfect

Fijne persoonlijke begeleiding met gevoel voor de situatie. Meedenken tijdens het proces waardoor later geen spijt ontstaat door verkeerde beslissingen. Hele prettige nazorg. Voor alles wordt de tijd genomen die nodig is. Warme en perfecte zorg voor, tijdens en na de dienst. Complimenten ook voor alle andere medewerkers voor hun aandacht en zorg.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Professioneel team met een warme uitstraling

Wij hadden ons werkelijk geen betere uitvaartbegeleiding voor kunnen stellen. Het was van het begin tot het einde zeer professioneel. De medewerkers zijn zorgzaam, warm en laten niets aan het toeval over. Met onze bijzondere dank aan Prisca die alles tot in de puntjes heeft verzorgd.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

zeer betrokken en kundig personeel

Omdat wij wisten dat mijn vader spoedig zou komen te overlijden hebben wij een vrijblijvend gesprek vooraf aangevraagd. Dit gaf zoveel vertrouwen dat wij zonder twijfel verder zijn gegaan met Coppens. Vanaf het moment van overlijden tot het afleveren van de urn maanden later is er een heel warm contact geweest. Dit heeft ons allemaal heel veel goed gedaan. Vooral het persoonlijke en oprechte contact met mijn moeder heeft haar erg geholpen met het verwerken van het verlies. Alle afspraken zijn nagekomen, oplossingen geboden. Gewoon heel erg goed. Bedankt Coppens, bedankt Wil.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

goede dienstverlening op alle fronten, vanaf het begin, het intakegesprek in het crematorium tot aan

goede dienstverlening op alle fronten, vanaf het begin, het intakegesprek in het crematorium tot aan het exitgesprek bij het overhandigen van de rekening.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
9

Prettig in een lastige periode.

Prettig in een lastige periode.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Uitzonderlijk goede en uitermate vriendelijke en professionele hulp in moeilijke tijden

Wij hebben ons door de werkwijze en vriendelijke benadering van mw. Kerstens van de fa. Coppens en ook de andere betrokkenen veilig en geborgen gevoeld in een periode die behoorlijk emotioneel voor ons was. Het geduld en ook het creatief meedenken om onze wensen te kunnen realiseren hebben ervoor gezorgd dat we, ondanks de droefenis een zeer goed gevoel hebben overgehouden aan deze periode. Waarvoor enorm veel dank.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
9

Professioneel, deskundig, respectvol, vriendelijk en werkend met veel inzet en inlevingsvermogen.

Vanaf het eerste telefoontje na het overlijden tot en met het einde van de crematiedienst werd er snel en adequaat gereageerd door mevr. Prisca Rombouts en de overige medewerkers. Dit werd met veel respect voor de nabestaanden gedaan. Er werd zeer snel en deskundig op vragen en mailverkeer van ons gereageerd. Ook na de crematie was Prisca altijd snel en deskundig in het beantwoorden van onze vragen. We werden ook heel deskundig geholpen en begeleid met betrekking tot de dienst / crematieplechtigheid, die geleid werd door dhr. Bert Sep. Ondanks de droevige omstandigheden hebben we niets dan lof over Prisca, de medewerkers en dhr. Bert Sep.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Inlevend en behulpzaam zonder enige mate van beinvloeding.

Het eerste gesprek was zuiver informatief en kwam goed over. Tijdens het vervolg gesprek is de uitvaart doorgenomen en de details besproken. Dat ging in goed overleg. Het enige dat mij tegenviel was de rekening. Werkelijk iedere dienst wordt in rekening gebracht.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Wij zijn erg goed geholpen vanaf de eerste kennismaking tot het laatste gesprek.

Vanaf onze kennismaking zijn we buitengewoon goed begeleid en geholpen. Verliezen van een nabestaande is geen dagelijkse bezigheid. Wie we ook spraken bij Coppens iedereen was ingesteld om ons te helpen en meer. Ik denk ook dat het komt omdat Coppens werkt met eigen mensen die allen zeer betrokken bij de diensten die worden geleverd. Wij zullen zeker Coppens aanbevelen als dit aan ons gevraagd wordt.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
9

Professionele organisatie, zeer prettige persoonlijke benadering, oog hebbend voor alle relevante zaken.

Het gehele proces heeft Coppens voor onze Familie perfect laten verlopen. De goede en prettige communicatie, professionele aanpak en wijze van behandeling en afhandeling door de medewerkers is zéér te prijzen. Wij, als familie, kijken met een goed gevoel terug op de prettige samenwerking met Coppens. Bedankt hiervoor.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Prima begeleiding. Betrokken medewerkers. Laagdrempelig

In 2015 al voor Coppens gekozen na het overlijden van onze moeder. Nu bij het overlijden van onze vader geen moment getwijfeld over inschakelen Coppens. Warme aanpak, betrokken medewerkers, prima begeleiding. Neemt zorg uit handen!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede service en vriendelijk personeel,we zijn heel tevreden

Alles perfect geregeld

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Alles zeer goed verzorgd, ook de begeleiding was fantastisch.

Tijdens een zware periode werd zoveel door jullie uit onze handen genomen op een zeer professionele wijze. Tevens het medeleven van met name Jozina was voor ons (mij) een hele grote troost.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Hele warme hulp die ons de zware dagen een heel stuk lichter hebben gemaakt.

Het was heel fijn om met zulke professionele maar ook zeer hartelijke, betrokken mensen een heel mooi warm afscheid voor mijn echtgenoot en onze vader te hebben kunnen realiseren. Heel veel dank hiervoor!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en professionele begeleiding

In de laatste week toen Peter nog thuis bij ons was opgebaard, zijn we geweldig ondersteund en bijgestaan door Wil Buckens. Geen enkele vraag was hem teveel, of het nu om de condoleancekaarten ging of om het afdrukken van de misboekjes. Zelfs tijdens het overvolle afscheid voor Peter in de kerk, wist Wil, en natuurlijk ook jullie overig personeel, dit in hele goeie banen te leiden. Dank voor jullie fijne hulp en zorg tijdens Peters laatste week hier in zijn eigen huis. Peter wist, dat hij binnen korte tijd zou overlijden, Zijn wens was ook, dat de uitvaartverzorging door jullie zou gebeuren !!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
9

Men stond er voor ons, vaak onopvallend, en alles werd precies verzorgd als afgesproken.

Vanaf dat we Coppens gebeld hadden hebben ze alle werk keurig uit handen genomen en naar volle tevredenheid verzorgd. Ze hebben met ons alles wat gebeuren moest doorgenomen en onze wensen opgenomen. Daarbij werd echt duidelijk hoeveel ervaring deze mensen allemaal hebben. Daarna hebben ze alles keurig verzorgd waarbij ze altijd voor ons ter ondersteuning aanwezig waren maar nooit onnodig op de voorgrond traden. En hun werk en betrokkenheid ging ook na deze periode nog verder tot alles na 4 maanden volledig was afgerond.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja