Beoordelingen Zorgdrager

8,9
97 beoordelingen
  • Informatievoorziening 8,8
  • Bereikbaarheid 8,6
  • Showroom 8,7
  • Adviesgesprek 8,9
  • Kennis en vakmanschap 9,1
  • Communicatie 8,9
  • Aflevering/instructie 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Betrouwbaarheid 8,9
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Ria uit: Ridderkerk

18-11-2017
8,9

Waar kent u ons van? Ergotherapeut

Ervaring:
Ik heb een goede ervaring.De monteurs waren heel oplossingsgericht en het eerste bezoek voor de offerte en mogelijkheden ond ik heel positief.Toen ik ater belde met een vraag wist men nog wie ik was.Even 1 dingetje.
Ik heb het gevoel dat de rugleuning niet symetrisch loopt maar ik weet niet zeker of ik dat hier kan melden.Dat hoor ik dan graag.

Aanbeveling: ja

Agnes uit: Delft

17-11-2017
9,1

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
Zeer goede voorlichting erg tevreden
bij aflevering zeer correct

Aanbeveling: ja

L.A. uit: Vlaardingen

13-11-2017
10

Waar kent u ons van? Familie/vrienden/kennissen

Ervaring:
Meneer van der Kruit is bereidwillig.
Meneer heeft verstand van zaken.
Geen spijt dat ik de stoel bij hem heb gekocht.
Aanrader

Aanbeveling: ja

PAH uit: Nootdorp

15-09-2017
9,3

Waar kent u ons van? Familie/vrienden/kennissen

Ervaring:
Iedere dag geniet ik van mijn stoel

Aanbeveling: ja

C.M. uit: Rotterdam

12-09-2017
9,0

Waar kent u ons van? Internet/Google

Ervaring:
Goed voorgespiegelde en toelichting gehad

Aanbeveling: ja

Angelique uit: Honselersdijk

12-09-2017
7,7

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
Goede service

Aanbeveling: ja

André uit: Delft

25-08-2017
9,0

Waar kent u ons van? Familie/vrienden/kennissen

Ervaring:
Na een eerdere aanschaf van een sta-op-stoel 2 jaar geleden hen ik nu gevraagd om een draaiplateau voor deze stoel te leveren. Na binnenkomst nam een medewerkster contact met me op om de plaatsing af te spreken.
Vervolgens werd de stoel thuis opgehaald, van de aangeboden vervangen stoel heb ik geen gebruik gemaakt, en binnen 3 dagen weer bezorgd.
De medewerkers gaven een toelichting op het gebruik en vertelden dat zij de stoel een uitgebreide onderhoudsbeurt hadden gegeven. Hiervoor werden geen kosten in rekening gebracht, dit hoort bij onze service.
Fantastische service.

Aanbeveling: ja

gerard uit: Leidschendam

18-07-2017
9,0

Waar kent u ons van? Internet/Google

Ervaring:
zeer professioneel en snel

Aanbeveling: ja

JG uit: Delft

18-07-2017
10

Waar kent u ons van? Zorgverzekering

Ervaring:
Prettige gesprekspartner die zoveel als noodzakelijk wil weten om mij op een zo prettig mogelijke wijze zo adequaat mogelijk van dienst wil zijn zonder mijn wensen aan te willen passen. Zelfs het ongevraagd advies heeft uiteindelijk een resultaat opgeleverd wat ik al jaren niet verwacht had. Dank jullie wel !

Aanbeveling: ja

fred uit: den haag

18-07-2017
8,3

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
goed

Aanbeveling: ja