Beoordelingen Zorgdrager

8,8
105 beoordelingen
  • Informatievoorziening 8,8
  • Bereikbaarheid 8,6
  • Showroom 8,7
  • Adviesgesprek 9,0
  • Kennis en vakmanschap 9,1
  • Communicatie 8,9
  • Aflevering/instructie 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Betrouwbaarheid 8,9
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

Iet uit: Stadskanaal

22-05-2018
10

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
Mijn stoel wil ik niet meer missen!!! Ik ben 4 dagen uit geweest en het was een volledige ramp.
Het uitje was geweldig maar het zitcomfort was er voor mij niet. Terwijl het goede stoelen waren in het hotel.
Ik miste het zitcomfort van mijn stoel.
De stoel die ik eerst niet wilde, maar mijn dochter zette door. Mede door de goede begeleiding en voorlichting in de zaak ben ik over stag gegaan.
Nu begrijp ik niet meer waarom ik zo tegenstribbelde !

Nu wil ik wel van de daken schreeuwen: Luister naar het goede advies bij Zorgdrager!! Je kunt dan pijnloos zitten. Wees niet eigenwijs!!!

Ik heb meer energie gekregen!

Aanbeveling: ja

C.M. uit: Voorburg

21-03-2018
8,1

Waar kent u ons van? Ergotherapeut

Ervaring:
Zeer professionele en deskundige uitleg over de stoelen.
Flexibele en snelle service en zeer klantvriendelijk!

Aanbeveling: ja

C.M.M.A uit: Zoetermeer

11-01-2018
9,0

Waar kent u ons van? Internet/Google

Ervaring:
Neemt ruimschoots de tijd voor je,en is deskundig.

Aanbeveling: ja

Manja uit: Zoetermeer

21-12-2017
9,7

Waar kent u ons van? Internet/Google

Ervaring:
In tegenstelling tot de vorige stoelleverancier , waar wij 4 jaar lang constant problemen mee hebben gehad, is onze ervaring met Zorgdrager zeer positief. Met grote deskundigheid geadviseerd. Aflevering van de stoel was zondermeer goed. Ondanks dat wij bij een andere leverancier de stoel goedkoper konden kopen hebben wij voor Zorgdrager gekozen. Het gaf ons een gevoel van vertrouwen.

Aanbeveling: ja

J. uit: Rotterdam

17-12-2017
7,4

Waar kent u ons van? Familie/vrienden/kennissen

Ervaring:
Ik zit heerlijk in mijn stoel maar dat mag ook wel voor de prijs die ik heb betaald!!

Aanbeveling: ja

Toon uit: Wateringen

17-12-2017
8,1

Waar kent u ons van? Internet/Google

Ervaring:
Goed advies

Aanbeveling: ja

J uit: Berkel en Rodenrijs

23-11-2017
8,3

Waar kent u ons van? Familie/vrienden/kennissen

Ervaring:
Goed; tevreden

Aanbeveling: ja

Conny uit: Vlaardingen

21-11-2017
8,9

Waar kent u ons van? Internet/Google

Ervaring:
Prettige sfeer in de winkel, goede informatie en een duidelijke professionele blik en out of the box durven denken wat betreft een goede /comfortabele zithouding !

Aanbeveling: ja

Ria uit: Ridderkerk

18-11-2017
8,9

Waar kent u ons van? Ergotherapeut

Ervaring:
Ik heb een goede ervaring.De monteurs waren heel oplossingsgericht en het eerste bezoek voor de offerte en mogelijkheden ond ik heel positief.Toen ik ater belde met een vraag wist men nog wie ik was.Even 1 dingetje.
Ik heb het gevoel dat de rugleuning niet symetrisch loopt maar ik weet niet zeker of ik dat hier kan melden.Dat hoor ik dan graag.

Aanbeveling: ja

Agnes uit: Delft

17-11-2017
9,1

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
Zeer goede voorlichting erg tevreden
bij aflevering zeer correct

Aanbeveling: ja