Beoordelingen Zonneplan

9,1
921 beoordelingen
  • Duidelijkheid / volledigheid offerte 9,1
  • Kwaliteit advies adviseur 9,1
  • Vakmanschap installateur 9,2
  • Klantvriendelijkheid & communicatie 9,2
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
1 t/m 10 van 921 beoordelingen

Fam uit: Zundert

24-04-2019
9,4

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Vandaag de zonnepanelen geplaatst, zeer vriendelijk net vakkundige jongens Chapoo! Erg tevreden over het resultaat goede uitleg gehad alleen maar lof kan het iedereen aanbevelen.Netjes gewerkt alles opgeruimd .

Alex uit: Rijen

24-04-2019
10

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Zeer tevreden over begeleiding vanaf offerte tot en met de vakkundige installatie
Super begeleiding en nu maar gaan terug verdienen
Kan zonnepanelen 100% aan bevelen

Henny uit: Goirle

23-04-2019
10

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Duidelijke voolichting, na de bevestiging van de offerte is de afspraak zo gemaakt. Ook als de zonnepanelen zijn geïnstalleerd houden ze nog contact . De installatie is uitgevoerd door vakbekwame en nette installateurs. Houden zich aan de afspraak. Als je nog met vragen zit , ze staan je altijd te woord. Alles gaat in overleg.
Echt een aanrader.

Anoniem

21-04-2019
10

Aanbeveling: ja

Henk uit: Leeuwarden

20-04-2019
9,0

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Zonneplan biedt een duidelijke scherpe offerte aan en komt de afspraken keurig na. Alles rondom de installatie en terugleveren van stroom wordt geregeld. Je hoeft zelf niets te doen. De installatie is keurig en vakkundig uitgevoerd. Kortom een aanrader!!

Johan uit: Jirnsum

20-04-2019
9,8

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Kan er kort over zijn . Hebben de panelen nu een jaar op het dak. Zonnepanelen produceren buiten verwachting . Hoge opbrengst. Over de installatie ook niets dan lof. Kabels erg keurig aangelegd, netjes buiten om, dus geen leidingen in huis. Ben dus een zeer tevreden klanr

Jet uit: Steenenkamer

19-04-2019
10

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Goede ervaring , duidelijke uitleg , vakkundige installatie , zeer tevreden.

Eric uit: Venlo

18-04-2019
10

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Heldere offerte, bespreken meerdere opties e.d., snelle plaatsing, duidelijke adviezen installateur, alles geregeld met belastingteruggaaf. Na 1 maand al duidelijk dat opbrengst hoger zal zijn dan vooraf verwacht. Met handige app, waardoor je ook nog eens energiebewuster wordt. Complimenten.

Wiebren uit: Lelystad

17-04-2019
10

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Vanaf 1e contact tot het terug vragen BTW snel en geheel volgens afspraak afgehondeld.

Rick uit: Heerlen

17-04-2019
9,6

Aanbeveling: ja

Ervaring:
Vanaf de eerste dag dat ik met zonneplan in contact kwam was er een goed gevoel.
Ze helpen je met alles communicatie is super goed en dat vond ik belangrijk,ze luisteren ook naar je wensen.

Zelfs op de dag van installatie ging alles super snel en hele aardige installateurs.

Aan een ieder: communicatie,jouw wensen,respect en klantvriendelijk.

Dan raad ik je echt zonneplan aan super bedrijf!