Beoordelingen Zaannotarissen

8,3
180 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Klantvriendelijkheid 8,6
  • Betrokkenheid 8,2
  • Afspraken nakomen 8,5
  • Communicatie 8,2
  • Advies 8,3
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding 8,1
51 t/m 60 van 180 beoordelingen

FAP uit: Adam

01-12-2016
7,6

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 46-55 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning

Positieve ervaring:
toen van de verkopende partij er een papier niet op tijd terug was gestuurt naar hun bank dat jullie kontact hebben op genomen met die bank om er voor te zorgen dat we de volgende week konden tekenen.

Verbeterpunten/ tips:
Zorgen dat er genoeg flessen champange zijn, voor als er getekend is die aan de kopende partij te geven.
Wij hebben geen gekregen

Aanbeveling: ja

rf uit: Wormer

22-11-2016
10

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 46-55 jaar

Ervaring met: Hypotheek

Aanbeveling: ja

Boatex Beheer BV uit: Bergen NH

21-11-2016
9,0

Ik ben een: zakelijke klant

Leeftijdscategorie: 46-55 jaar

Ervaring met: anders

Positieve ervaring:
Geweldig Kantoor met geweldige medewerkers.

Verbeterpunten/ tips:
Geen

Aanbeveling: ja

A.C.

18-11-2016
9,0

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 26-35 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning, Hypotheek

Positieve ervaring:
Erg vriendelijk.

Aanbeveling: ja

TP uit: Zaandijk

17-11-2016
7,1

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 36-45 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning

Positieve ervaring:
Prettige omgeving en afhandeling

Verbeterpunten/ tips:
Enorm hoge kosten.. 340 euro voor t regelen van bankgarantie? Misschien overal zo maar ik dacht dat notarisfabriek redelijk betaalbaar was.

Aanbeveling: ja

RS uit: Zaandam

17-11-2016
8,4

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 26-35 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning, Hypotheek

Positieve ervaring:
Prettige sfeer, heldere uitleg

Aanbeveling: ja

Bb uit: Zaandam

17-11-2016
8,1

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 36-45 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning

Aanbeveling: ja

tpm uit: zaandam

15-11-2016
8,1

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 56-65 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning

Aanbeveling: ja

S.J uit: Amsterdam

04-11-2016
7,4

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 56-65 jaar

Ervaring met: Hypotheek, anders

Verbeterpunten/ tips:
knop op degoedkoopste notaris.nl gedrukt en kreeg automatische melding dat mijn aanvraag was ontvangen maar werd nooit contact op genomen.
Dit kan beter

Aanbeveling: ja

MvH

30-10-2016
7,4

Ik ben een: particuliere klant

Leeftijdscategorie: 26-35 jaar

Ervaring met: Aankoop van een woning

Positieve ervaring:
Praktisch prima in orde.

Verbeterpunten/ tips:
De uitnodiging/bevestiging van de afspraak kwam pas een paar dagen vantevoren, waardoor er bijna geen tijd was de rekening te voldoen.

Aanbeveling: ja